Nabeschouwing SC Feyenoord - Hollandia (0-2) (na verlenging) || KNVB Beker 2012/2013

Woensdag 22 augustus 2012 - 20:00 uur

In de KNVB Beker 2012/2013 neemt SC Feyenoord het woensdag 22 augustus 2012 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Hollandia. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportcomplex Varkenoord in Rotterdam.

Via de SC Feyenoord - Hollandia live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing SC Feyenoord - Hollandia (0-2) (na verlenging)

Het KNVB Beker duel tussen SC Feyenoord en Hollandia is geëindigd in een 0-2 overwinning voor Hollandia. Na afloop van de reguliere speeltijd stonden beide ploegen met een stand op gelijke hoogte. Er was daardoor een verlenging noodzakelijk om tot een winnaar te komen. Uiteindelijk was het Hollandia dat in deze verlenging aan het langste eind trok.

In de 98e minuut dacht Hollandia op voorsprong te komen via een doelpunt van D. Day. Helaas voor Hollandia werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 117e minuut was het Hollandia dat via K. Robert dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de verlenging floot de scheidsrechter af en was het Hollandia die uiteindelijk de winst binnen wist te slepen dankzij een zwaarbevochten 0-2 overwinning.

Wedstrijdstatistieken SC Feyenoord - Hollandia
LIVE SC Feyenoord - Hollandia 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd SC Feyenoord - Hollandia teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Wissel Hollandia Wissel D. Bisecco voor R. Schutz Hollandia
71' Gele kaart SC Feyenoord Gele kaart voor B. Martha SC Feyenoord
71' Gele kaart Hollandia Gele kaart voor J. Huitema Hollandia
71' Wissel SC Feyenoord Wissel R. Faria voor J. Bijlow SC Feyenoord
71' Wissel Hollandia Wissel D. Day voor S. Schipper Hollandia
82' Wissel SC Feyenoord Wissel R. Boulfalfal voor T. Schoonheijm SC Feyenoord
98' Doelpunt Hollandia Doelpunt D. Day Hollandia
101' Wissel Hollandia Wissel B. El Abdouni voor J. Huitema Hollandia
106' Wissel SC Feyenoord Wissel J. Josee voor N. van Katwijk SC Feyenoord
112' Gele kaart SC Feyenoord Gele kaart voor J. Schep SC Feyenoord
117' Doelpunt Hollandia Doelpunt K. Robert Hollandia
118' Gele kaart Hollandia Gele kaart voor B. El Abdouni Hollandia
Video hoogtepunten en samenvatting SC Feyenoord - Hollandia
Opstellingen SC Feyenoord - Hollandia

Voorbeschouwing SC Feyenoord - Hollandia

SC Feyenoord en Hollandia spelen tegen elkaar in seizoen 2012/2013 van de KNVB Beker.

Het is voor het eerst dat SC Feyenoord en Hollandia elkaar treffen in de KNVB Beker.