Nabeschouwing Spakenburg - TEC (2-1) || KNVB Beker 2022/2023

Woensdag 19 oktober 2022 - 20:00 uur

In de KNVB Beker 2022/2023 neemt Spakenburg het woensdag 19 oktober 2022 om 20:00 uur in eigen huis op tegen TEC. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark De Westmaat in Bunschoten.

Via de Spakenburg - TEC live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Spakenburg - TEC (2-1)

Het KNVB Beker duel tussen Spakenburg en TEC is onder leiding van scheidsrechter Martijn Vos geëindigd in een 2-1 overwinning voor Spakenburg. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 51e minuut door K. Werkman, waarmee Spakenburg met 1-0 de leiding nam. Een ongelukkig eigen doelpunt van N. van den Dam zorgde ervoor dat Spakenburg op 2-0 kwam te staan in de 56e minuut. Een eigen doelpunt van M. Artien zorgde ervoor dat TEC in de 79e minuut op 2-1 kwam te staan.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Martijn Vos, waardoor Spakenburg een 2-1 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Spakenburg - TEC 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Spakenburg - TEC teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

32' Gele kaart TEC Gele kaart voor M. Mengerink TEC
46' Wissel TEC Wissel A. Aamri voor D. van Haaren TEC
51' Doelpunt Spakenburg Doelpunt K. Werkman Spakenburg 1-0
56' Eigen doelpunt Spakenburg Eigen doelpunt N. van den Dam Spakenburg 2-0
59' Wissel TEC Wissel K. van Kippersluis voor R. Fernandes Pereira TEC
74' Gele kaart TEC Gele kaart voor D. Blij TEC
74' Gele kaart TEC Gele kaart voor S. Kaleka TEC
75' Wissel Spakenburg Wissel W. Vink voor V. Dekker Spakenburg
75' Wissel Spakenburg Wissel D. Green voor K. Wesdorp Spakenburg
75' Wissel TEC Wissel Y. Eisden voor S. Kaleka TEC
79' Eigen doelpunt TEC Eigen doelpunt M. Artien TEC 2-1
79' Wissel Spakenburg Wissel R. Eindhoven voor M. de Ruiter Spakenburg
91' Wissel Spakenburg Wissel T. Brinkman voor H. van Lopik Spakenburg
92' Gele kaart Spakenburg Gele kaart voor R. Eindhoven Spakenburg
93' Gele kaart TEC Gele kaart voor G. van Rijn TEC
Video hoogtepunten en samenvatting Spakenburg - TEC
Opstellingen Spakenburg - TEC

Voorbeschouwing Spakenburg - TEC

Spakenburg en TEC spelen tegen elkaar in seizoen 2022/2023 van de KNVB Beker. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Martijn Vos en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Spakenburg en TEC elkaar treffen in de KNVB Beker.