Nabeschouwing Sparta Nijkerk - WKE (3-1) || KNVB Beker 2012/2013

Woensdag 22 augustus 2012 - 20:00 uur



In de KNVB Beker 2012/2013 neemt Sparta Nijkerk het woensdag 22 augustus 2012 om 20:00 uur in eigen huis op tegen WKE. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark De Ebbenhorst in Nijkerk.

Via de Sparta Nijkerk - WKE live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sparta Nijkerk - WKE (3-1)

Het KNVB Beker duel tussen Sparta Nijkerk en WKE is geëindigd in een 3-1 overwinning voor Sparta Nijkerk. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 6e minuut dacht Sparta Nijkerk op voorsprong te komen via een doelpunt van Y. Cornelisz. Helaas voor Sparta Nijkerk werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 30e minuut was het Sparta Nijkerk dat via N. Buijtenhuis dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. A. Zimmerman dacht na 61 minuten te scoren voor WKE, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

In de 80e minuut moest WKE verder met een man minder, nadat E. Eleveld een tweede gele kaart kreeg. Na 86 minuten spelen wist Sparta Nijkerk via Y. Cornelisz de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Sparta Nijkerk - WKE
Goals
3
1
LIVE Sparta Nijkerk - WKE 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sparta Nijkerk - WKE teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
6' Doelpunt Sparta Nijkerk Doelpunt Y. Cornelisz Sparta Nijkerk
25' Gele kaart WKE Gele kaart voor A. Zimmerman WKE
30' Doelpunt Sparta Nijkerk Doelpunt N. Buijtenhuis Sparta Nijkerk
33' Gele kaart Sparta Nijkerk Gele kaart voor I. te Velthuis Sparta Nijkerk
42' Gele kaart WKE Gele kaart voor D. Holband WKE
46' Wissel WKE Wissel D. Loer voor G. Grot WKE
46' Wissel WKE Wissel E. Eleveld voor D. Holband WKE
61' Doelpunt WKE Doelpunt A. Zimmerman WKE
65' Wissel Sparta Nijkerk Wissel S. Fredriksen voor S. Davids Sparta Nijkerk
71' Wissel Sparta Nijkerk Wissel F. Tervoert voor T. Tissoudali Sparta Nijkerk
80' Gele kaart WKE Gele kaart voor E. Eleveld WKE
80' Tweede gele kaart WKE Tweede gele kaart voor E. Eleveld WKE
80' Wissel WKE Wissel A. Bas voor B. Oosting WKE
82' Wissel Sparta Nijkerk Wissel H. Hamstra voor T. Muller Sparta Nijkerk
86' Doelpunt Sparta Nijkerk Doelpunt Y. Cornelisz Sparta Nijkerk
Video hoogtepunten en samenvatting Sparta Nijkerk - WKE
Opstellingen Sparta Nijkerk - WKE

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Sparta Nijkerk - WKE

Sparta Nijkerk en WKE spelen tegen elkaar in seizoen 2012/2013 van de KNVB Beker.

Het is voor het eerst dat Sparta Nijkerk en WKE elkaar treffen in de KNVB Beker.

Resultaat Aantal
Winst Sparta Nijkerk 0
Winst WKE 0
Gelijkspel 0
Totaal 0
Tags
Sparta Nijkerk - WKE Opstelling Sparta Nijkerk Opstelling WKE Live Sparta Nijkerk - WKE Live Sparta Nijkerk - WKE kijken Sparta Nijkerk - WKE kijken Live Sparta Nijkerk - WKE stream Sparta Nijkerk - WKE Fox Sports Nabeschouwing Sparta Nijkerk - WKE Uitslag Sparta Nijkerk - WKE Statistieken Sparta Nijkerk - WKE KNVB Beker 2012/2013 Sparta Nijkerk - WKE wedden Sparta Nijkerk - WKE gokken Sparta Nijkerk - WKE Unibet