Nabeschouwing Sportlust '46 - FC Utrecht (0-3) || KNVB Beker 2022/2023

Donderdag 20 oktober 2022 - 18:45 uur

In de KNVB Beker 2022/2023 neemt Sportlust '46 het donderdag 20 oktober 2022 om 18:45 uur in eigen huis op tegen FC Utrecht. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark Cromwijck in Woerden.

Via de Sportlust '46 - FC Utrecht live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sportlust '46 - FC Utrecht (0-3)

Het KNVB Beker duel tussen Sportlust '46 en FC Utrecht is onder leiding van scheidsrechter Rob Dieperink geëindigd in een 0-3 overwinning voor FC Utrecht. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 18e minuut door S. van de Streek, waarmee FC Utrecht met 0-1 de leiding nam. FC Utrecht vergrootte in de 70e minuut de voorsprong nadat het via een goal van S. van de Streek op een 0-2 voorsprong kwam te staan. Laat in de wedstrijd volgde nog een derde en laatste doelpunt. Het was S. Klaiber van FC Utrecht die de 0-3 wist te maken in de 93e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Rob Dieperink, waardoor FC Utrecht een 0-3 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Sportlust '46 - FC Utrecht 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sportlust '46 - FC Utrecht teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Wissel FC Utrecht Wissel D. van der Kust voor D. Warmerdam FC Utrecht
18' Doelpunt FC Utrecht Doelpunt S. van de Streek FC Utrecht 0-1
46' Wissel Sportlust '46 Wissel Y. Checkley voor K. den Haag Sportlust '46
46' Wissel FC Utrecht Wissel R. R. Shein voor C. Bozdogan FC Utrecht
60' Wissel FC Utrecht Wissel S. Klaiber voor H. ter Avest FC Utrecht
60' Wissel FC Utrecht Wissel M. Sylla voor N. Maeda FC Utrecht
61' Wissel Sportlust '46 Wissel J. Screever voor W. Meiring Sportlust '46
70' Doelpunt FC Utrecht Doelpunt S. van de Streek FC Utrecht 0-2
76' Wissel Sportlust '46 Wissel S. Echcharaf voor F. Mulder Sportlust '46
83' Wissel Sportlust '46 Wissel A. Metalsi voor L. van der Voort Sportlust '46
83' Wissel Sportlust '46 Wissel A. Sieders voor M. Bendadi Sportlust '46
83' Wissel FC Utrecht Wissel O. Boussaid voor T. Booth FC Utrecht
93' Doelpunt FC Utrecht Doelpunt S. Klaiber FC Utrecht 0-3
Video hoogtepunten en samenvatting Sportlust '46 - FC Utrecht
Opstellingen Sportlust '46 - FC Utrecht
De opstellingen van Sportlust '46 en FC Utrecht zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sportlust '46 gaat aantreden in een 5-3-2 formatie en FC Utrecht zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 5-3-2
Coach Jochem Twisker
Coach Henk Fraser
Voorbeschouwing Sportlust '46 - FC Utrecht

Sportlust '46 en FC Utrecht spelen tegen elkaar in seizoen 2022/2023 van de KNVB Beker. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Rob Dieperink en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Sportlust '46 en FC Utrecht elkaar treffen in de KNVB Beker.