Nabeschouwing Staphorst - Haaglandia (5-1) || KNVB Beker 2012/2013

Woensdag 22 augustus 2012 - 20:00 uur

In de KNVB Beker 2012/2013 neemt Staphorst het woensdag 22 augustus 2012 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Haaglandia. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark Het Noorderslag in Staphorst.

Via de Staphorst - Haaglandia live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Staphorst - Haaglandia (5-1)

Het KNVB Beker duel tussen Staphorst en Haaglandia is geëindigd in een 5-1 overwinning voor Staphorst. Na 45 minuten stond er een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 4e minuut dacht Haaglandia op voorsprong te komen via een doelpunt van M. Mghizrat. Helaas voor Haaglandia werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 32e minuut was het Staphorst dat via R. Mijnheer dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 36e minuut moest Haaglandia verder met een man minder nadat S. Verstraten een rode kaart had gekregen. Het lukte Staphorst in het restant van de wedstrijd echter niet om hiervan te profiteren, want na de rode kaart werd er door beide ploegen niet meer gescoord. In de 39e minuut scoorde Staphorst via R. Mijnheer, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 46 minuten spelen wist Staphorst via R. Stroeve de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 77e minuut scoorde D. Timmerman namens Staphorst. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef. In de 90e minuut leek R. Mijnheer te scoren voor Staphorst, maar helaas voor hen werd het doelpunt afgekeurd door de arbiter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 5-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Staphorst - Haaglandia
5
1
LIVE Staphorst - Haaglandia 5-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Staphorst - Haaglandia teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Doelpunt Haaglandia Doelpunt M. Mghizrat Haaglandia
32' Doelpunt Staphorst Doelpunt R. Mijnheer Staphorst
36' Rode kaart Haaglandia Rode kaart voor S. Verstraten Haaglandia
36' Wissel Haaglandia Wissel J. Brand voor J. Flohr Haaglandia
39' Penalty Staphorst Penalty R. Mijnheer Staphorst
46' Doelpunt Staphorst Doelpunt R. Stroeve Staphorst
51' Gele kaart Haaglandia Gele kaart voor J. van Otterloo Haaglandia
54' Wissel Haaglandia Wissel S. Hynes voor J. van de Burg Haaglandia
62' Wissel Haaglandia Wissel A. Brahimi voor J. van Otterloo Haaglandia
67' Wissel Staphorst Wissel L. Röben voor D. Kamerling Staphorst
69' Wissel Staphorst Wissel D. Timmerman voor M. Bakker Staphorst
77' Doelpunt Staphorst Doelpunt D. Timmerman Staphorst
82' Wissel Staphorst Wissel R. Wind voor R. Stroeve Staphorst
90' Doelpunt Staphorst Doelpunt R. Mijnheer Staphorst
Video hoogtepunten en samenvatting Staphorst - Haaglandia
Opstellingen Staphorst - Haaglandia

Voorbeschouwing Staphorst - Haaglandia

Staphorst en Haaglandia spelen tegen elkaar in seizoen 2012/2013 van de KNVB Beker.

Het is voor het eerst dat Staphorst en Haaglandia elkaar treffen in de KNVB Beker.