Nabeschouwing Staphorst - Montfoort (2-0) || KNVB Beker 2012/2013

Dinsdag 25 september 2012 - 20:00 uur

In de KNVB Beker 2012/2013 neemt Staphorst het dinsdag 25 september 2012 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Montfoort. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark Het Noorderslag in Staphorst.

Via de Staphorst - Montfoort live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Staphorst - Montfoort (2-0)

Het KNVB Beker duel tussen Staphorst en Montfoort is geëindigd in een 2-0 overwinning voor Staphorst. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor J. van Apeldoorn in de 59e minuut, waardoor Montfoort met een man minder kwam te staan. In de 69e minuut was het Staphorst dat via R. Stroeve dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. M. Brakke dacht na 78 minuten te scoren voor Staphorst, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Staphorst - Montfoort
2
0
LIVE Staphorst - Montfoort 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Staphorst - Montfoort teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

46' Wissel Staphorst Wissel H. Hogenkamp voor L. Röben Staphorst
59' Rode kaart Montfoort Rode kaart voor J. van Apeldoorn Montfoort
69' Doelpunt Staphorst Doelpunt R. Stroeve Staphorst
70' Wissel Montfoort Wissel S. Aartman voor D. van Loen Montfoort
72' Gele kaart Montfoort Gele kaart voor C. Brandsma Montfoort
77' Gele kaart Staphorst Gele kaart voor H. Tip Staphorst
78' Doelpunt Staphorst Doelpunt M. Brakke Staphorst
80' Wissel Montfoort Wissel M. Ballo voor N. van Luinen Montfoort
80' Wissel Montfoort Wissel M. Venhof voor C. Brandsma Montfoort
86' Wissel Staphorst Wissel D. Kamerling voor R. Stroeve Staphorst
89' Wissel Staphorst Wissel D. Hooyer voor H. Hogenkamp Staphorst
94' Gele kaart Montfoort Gele kaart voor W. Agterberg Montfoort
Video hoogtepunten en samenvatting Staphorst - Montfoort
Opstellingen Staphorst - Montfoort

Voorbeschouwing Staphorst - Montfoort

Staphorst en Montfoort spelen tegen elkaar in seizoen 2012/2013 van de KNVB Beker.

Het is voor het eerst dat Staphorst en Montfoort elkaar treffen in de KNVB Beker.