Nabeschouwing SWZ - Jodan Boys (1-1) (6-5 na strafschoppen) || KNVB Beker 2012/2013

Woensdag 22 augustus 2012 - 20:00 uur

In de KNVB Beker 2012/2013 neemt SWZ het woensdag 22 augustus 2012 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Jodan Boys. De wedstrijd wordt gespeeld in Tinga Sportpark in Sneek.

Via de SWZ - Jodan Boys live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing SWZ - Jodan Boys (1-1) (6-5 na strafschoppen)

Het KNVB Beker duel tussen SWZ en Jodan Boys is geëindigd in een overwinning voor SWZ. Er moesten strafschoppen aan te pas komen om een winnaar te bepalen. Na de reguliere speeltijd was de stand 1-1 en ook na verlenging kwam er geen winnaar uit de bus. Uiteindelijk bleek SWZ het meest scherp tijdens de strafschoppenserie, die door de ploeg met 6-5 gewonnen werd.

In de 4e minuut dacht SWZ op voorsprong te komen via een doelpunt van M. Veerman. Helaas voor SWZ werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 83e minuut was het Jodan Boys dat via L. Brank dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Ook de verlenging zorgde uiteindelijk niet voor een winnaar, waardoor er strafschoppen genomen moesten worden. Uiteindelijk resulteerde dit in een 6-5 score in het voordeel van SWZ, die daarmee de overwinning mocht claimen.

Wedstrijdstatistieken SWZ - Jodan Boys
1
1
LIVE SWZ - Jodan Boys 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd SWZ - Jodan Boys teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Eigen doelpunt SWZ Eigen doelpunt M. Veerman SWZ
28' Gele kaart Jodan Boys Gele kaart voor B. van Loon Jodan Boys
35' Gele kaart Jodan Boys Gele kaart voor A. Ali Jodan Boys
46' Wissel SWZ Wissel R. King voor E. Derguti SWZ
46' Wissel Jodan Boys Wissel A. Akanioui voor R. Heerkens Jodan Boys
69' Wissel SWZ Wissel N. Nzoko voor D. Bennik SWZ
74' Wissel Jodan Boys Wissel E. van der Klis voor J. Borsboom Jodan Boys
77' Gele kaart SWZ Gele kaart voor R. King SWZ
79' Gele kaart SWZ Gele kaart voor N. Nzoko SWZ
81' Wissel SWZ Wissel K. Yachou voor F. de Jong SWZ
83' Doelpunt Jodan Boys Doelpunt L. Brank Jodan Boys
87' Gele kaart SWZ Gele kaart voor C. Smaal SWZ
90' Gele kaart SWZ Gele kaart voor M. Grendel SWZ
94' Gele kaart SWZ Gele kaart voor Ramon Giró SWZ
116' Gele kaart Jodan Boys Gele kaart voor E. van der Klis Jodan Boys