Nabeschouwing SWZ - Noordwijk (2-1) (na verlenging) || KNVB Beker 2012/2013

Woensdag 26 september 2012 - 20:00 uur

In de KNVB Beker 2012/2013 neemt SWZ het woensdag 26 september 2012 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Noordwijk. De wedstrijd wordt gespeeld in Tinga Sportpark in Sneek.

Via de SWZ - Noordwijk live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing SWZ - Noordwijk (2-1) (na verlenging)

Het KNVB Beker duel tussen SWZ en Noordwijk is geëindigd in een 2-1 overwinning voor SWZ. Na afloop van de reguliere speeltijd stonden beide ploegen met een 1-1 stand op gelijke hoogte. Er was daardoor een verlenging noodzakelijk om tot een winnaar te komen. Uiteindelijk was het SWZ dat in deze verlenging aan het langste eind trok.

In de 53e minuut dacht SWZ op voorsprong te komen via een doelpunt van Ramon Giró. Helaas voor SWZ werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 59e minuut was het Noordwijk dat via K. Tol dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Aan het einde van de reguliere speeltijd stond er een 1-1 stand op het scorebord, wat betekende dat er een verlenging zou gaan volgen. M. van der Veen dacht na 113 minuten te scoren voor SWZ, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

In de 120e minuut moest SWZ verder met een man minder, nadat Ramon Giró een tweede gele kaart kreeg.

Aan het einde van de verlenging floot de scheidsrechter af en was het SWZ die uiteindelijk de winst binnen wist te slepen dankzij een zwaarbevochten 2-1 overwinning.

Wedstrijdstatistieken SWZ - Noordwijk
2
1
LIVE SWZ - Noordwijk 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd SWZ - Noordwijk teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Gele kaart Noordwijk Gele kaart voor S. de Ridder Noordwijk
46' Gele kaart SWZ Gele kaart voor N. Nzoko SWZ
47' Wissel Noordwijk Wissel J. Zuidhoek voor M. Amezrine Noordwijk
53' Doelpunt SWZ Doelpunt Ramon Giró SWZ
59' Doelpunt Noordwijk Doelpunt K. Tol Noordwijk
65' Wissel SWZ Wissel F. de Jong voor K. Yachou SWZ
82' Wissel Noordwijk Wissel R. Manuputty voor T. van Seggelen Noordwijk
85' Gele kaart SWZ Gele kaart voor F. de Jong SWZ
90' Wissel SWZ Wissel R. King voor Marco Ahmed SWZ
99' Wissel SWZ Wissel C. Nzoko voor N. Nzoko SWZ
113' Doelpunt SWZ Doelpunt M. van der Veen SWZ
113' Wissel Noordwijk Wissel B. Braun voor M. Dam Noordwijk
118' Gele kaart SWZ Gele kaart voor Ramon Giró SWZ
120' Tweede gele kaart SWZ Tweede gele kaart voor Ramon Giró SWZ