Nabeschouwing UNA - Scheveningen (3-4) (na verlenging) || KNVB Beker 2012/2013

Woensdag 22 augustus 2012 - 19:30 uur

In de KNVB Beker 2012/2013 neemt UNA het woensdag 22 augustus 2012 om 19:30 uur in eigen huis op tegen Scheveningen. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark Zeelst in Veldhoven.

Via de UNA - Scheveningen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing UNA - Scheveningen (3-4) (na verlenging)

Het KNVB Beker duel tussen UNA en Scheveningen is geëindigd in een 3-4 overwinning voor Scheveningen. Na afloop van de reguliere speeltijd stonden beide ploegen met een 2-2 stand op gelijke hoogte. Er was daardoor een verlenging noodzakelijk om tot een winnaar te komen. Uiteindelijk was het Scheveningen dat in deze verlenging aan het langste eind trok.

In de 30e minuut dacht Scheveningen op voorsprong te komen via een doelpunt van E. Huntink. Helaas voor Scheveningen werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 38e minuut was het UNA dat via J. Schijvenaars dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. N. van Boekel dacht na 84 minuten te scoren voor UNA, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. Aan het einde van de reguliere speeltijd stond er een 2-2 stand op het scorebord, wat betekende dat er een verlenging zou gaan volgen. In de 92e minuut scoorde Scheveningen via D. Jos, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. In de 104e minuut moest Scheveningen verder met een man minder, nadat M. Nieuwlaat een tweede gele kaart kreeg. In de 107e minuut scoorde M. Aldogan namens Scheveningen. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef. In de 112e minuut leek T. Peters te scoren voor Scheveningen, maar helaas voor hen werd het doelpunt afgekeurd door de arbiter. In de 117e minuut leek T. Strijbosch te scoren voor UNA, maar de scheidsrechter besloot het doelpunt af te keuren.

Aan het einde van de verlenging floot de scheidsrechter af en was het Scheveningen die uiteindelijk de winst binnen wist te slepen dankzij een zwaarbevochten 3-4 overwinning.

Wedstrijdstatistieken UNA - Scheveningen
3
4
LIVE UNA - Scheveningen 3-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd UNA - Scheveningen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Gele kaart Scheveningen Gele kaart voor M. Ros Scheveningen
30' Doelpunt Scheveningen Doelpunt E. Huntink Scheveningen
38' Doelpunt UNA Doelpunt J. Schijvenaars UNA
54' Wissel Scheveningen Wissel N. Brouwer voor J. Nieuwenburg Scheveningen
77' Wissel UNA Wissel T. Strijbosch voor J. Schijvenaars UNA
82' Wissel Scheveningen Wissel M. Nieuwlaat voor S. El Moussaoui Scheveningen
84' Doelpunt UNA Doelpunt N. van Boekel UNA
85' Gele kaart Scheveningen Gele kaart voor E. Huntink Scheveningen
85' Gele kaart Scheveningen Gele kaart voor T. Peters Scheveningen
85' Gele kaart Scheveningen Gele kaart voor M. Nieuwlaat Scheveningen
86' Gele kaart Scheveningen Gele kaart voor M. Aldogan Scheveningen
87' Wissel Scheveningen Wissel D. Jos voor E. Huntink Scheveningen
88' Wissel UNA Wissel B. Boogers voor B. Kneepkens UNA
92' Doelpunt Scheveningen Doelpunt D. Jos Scheveningen
104' Tweede gele kaart Scheveningen Tweede gele kaart voor M. Nieuwlaat Scheveningen
107' Doelpunt Scheveningen Doelpunt M. Aldogan Scheveningen
108' Gele kaart UNA Gele kaart voor M. van Boekel UNA
112' Doelpunt Scheveningen Doelpunt T. Peters Scheveningen
117' Doelpunt UNA Doelpunt T. Strijbosch UNA
120' Gele kaart Scheveningen Gele kaart voor F. de Jong Scheveningen