Nabeschouwing Vitesse - ADO '20 (10-1) || KNVB Beker 2012/2013

Woensdag 19 december 2012 - 20:00 uur

In de KNVB Beker 2012/2013 neemt Vitesse het woensdag 19 december 2012 om 20:00 uur in eigen huis op tegen ADO '20.

Via de Vitesse - ADO '20 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Vitesse - ADO '20 (10-1)

Het KNVB Beker duel tussen Vitesse en ADO '20 is geëindigd in een 10-1 overwinning voor Vitesse. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 10-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 3e minuut dacht Vitesse op voorsprong te komen via een doelpunt van T. Janssen. Helaas voor Vitesse werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 14e minuut was het Vitesse dat via M. van Ginkel dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. W. Bony dacht na 54 minuten te scoren voor Vitesse, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 60e minuut scoorde Vitesse via W. Bony, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 64 minuten spelen wist Vitesse via R. Ibarra de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 65e minuut scoorde D. Pröpper namens Vitesse. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef. In de 75e minuut leek C. Keus te scoren voor ADO '20, maar helaas voor hen werd het doelpunt afgekeurd door de arbiter. In de 80e minuut leek N. Hofs te scoren voor Vitesse, maar de scheidsrechter besloot het doelpunt af te keuren. In de 81e minuut leek R. Ibarra te scoren voor Vitesse, maar de scheidsrechter besloot het doelpunt af te keuren.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 10-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Vitesse - ADO '20
10
1
LIVE Vitesse - ADO '20 10-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Vitesse - ADO '20 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Doelpunt Vitesse Doelpunt T. Janssen Vitesse
8' Gele kaart ADO '20 Gele kaart voor F. Zinhagel ADO '20
14' Doelpunt Vitesse Doelpunt M. van Ginkel Vitesse
38' Wissel Vitesse Wissel W. Bony voor S. Cziommer Vitesse
53' Gele kaart ADO '20 Gele kaart voor J. Carolina ADO '20
54' Doelpunt Vitesse Doelpunt W. Bony Vitesse
58' Wissel Vitesse Wissel D. Pröpper voor G. Kakuta Vitesse
60' Doelpunt Vitesse Doelpunt W. Bony Vitesse
61' Wissel ADO '20 Wissel R. den Nijs voor E. Sinnige ADO '20
61' Wissel ADO '20 Wissel R. Neele voor J. Carolina ADO '20
64' Doelpunt Vitesse Doelpunt R. Ibarra Vitesse
65' Doelpunt Vitesse Doelpunt D. Pröpper Vitesse
69' Wissel ADO '20 Wissel S. van Amersfoort voor F. Zinhagel ADO '20
70' Wissel Vitesse Wissel N. Hofs voor W. Bony Vitesse
75' Doelpunt ADO '20 Doelpunt C. Keus ADO '20
80' Doelpunt Vitesse Doelpunt N. Hofs Vitesse
81' Doelpunt Vitesse Doelpunt R. Ibarra Vitesse
84' Doelpunt Vitesse Doelpunt M. Havenaar Vitesse
87' Doelpunt Vitesse Doelpunt N. Hofs Vitesse