Nabeschouwing Willem II - FC Dordrecht (0-2) || KNVB Beker 2012/2013

Woensdag 26 september 2012 - 20:00 uur

In de KNVB Beker 2012/2013 neemt Willem II het woensdag 26 september 2012 om 20:00 uur in eigen huis op tegen FC Dordrecht. De wedstrijd wordt gespeeld in Koning Willem II Stadion (Tilburg) in Tilburg.

Via de Willem II - FC Dordrecht live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Willem II - FC Dordrecht (0-2)

Het KNVB Beker duel tussen Willem II en FC Dordrecht is geëindigd in een 0-2 overwinning voor FC Dordrecht. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 54e minuut dacht FC Dordrecht op voorsprong te komen via een doelpunt van A. Alisic. Helaas voor FC Dordrecht werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 78e minuut was het FC Dordrecht dat via M. Kalisse dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Willem II - FC Dordrecht
LIVE Willem II - FC Dordrecht 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Willem II - FC Dordrecht teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

46' Wissel Willem II Wissel K. van Buuren voor S. Akouili Willem II
54' Doelpunt FC Dordrecht Doelpunt A. Alisic FC Dordrecht
60' Wissel Willem II Wissel J. Lumu voor G. Snijders Willem II
63' Gele kaart Willem II Gele kaart voor R. van der Rijt Willem II
68' Wissel Willem II Wissel K. Brands voor R. van der Rijt Willem II
78' Doelpunt FC Dordrecht Doelpunt M. Kalisse FC Dordrecht
78' Wissel FC Dordrecht Wissel J. Martina voor M. Kalisse FC Dordrecht
78' Wissel FC Dordrecht Wissel R. Molhoek voor J. Rijsdijk FC Dordrecht
79' Gele kaart FC Dordrecht Gele kaart voor R. Molhoek FC Dordrecht
89' Wissel FC Dordrecht Wissel M. Peersman voor A. Alisic FC Dordrecht
90' Gele kaart Willem II Gele kaart voor G. Jallo Willem II
Video hoogtepunten en samenvatting Willem II - FC Dordrecht
Opstellingen Willem II - FC Dordrecht

Voorbeschouwing Willem II - FC Dordrecht

Willem II en FC Dordrecht spelen tegen elkaar in seizoen 2012/2013 van de KNVB Beker.

Het is voor het eerst dat Willem II en FC Dordrecht elkaar treffen in de KNVB Beker.