Nabeschouwing Bolton Wanderers - Accrington Stanley (0-0) || League One 2019/2020

Zaterdag 29 februari 2020 - 16:00 uur



In de League One 2019/2020 neemt Bolton Wanderers het zaterdag 29 februari 2020 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Accrington Stanley. De wedstrijd wordt gespeeld in University of Bolton Stadium in Bolton.

Via de Bolton Wanderers - Accrington Stanley live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bolton Wanderers - Accrington Stanley (0-0)

De League One 2019/2020 wedstrijd tussen Bolton Wanderers en Accrington Stanley geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Bolton Wanderers en Accrington Stanley gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Accrington Stanley kreeg de meeste kansen op een voorsprong, maar had vandaag niet de scherpte om deze kansen ook daadwerkelijk om te zetten in een doelpunt.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Joshua Smith niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Bolton Wanderers - Accrington Stanley
Balbezit
51%
49%
Gele kaarten
1
0
Schoten totaal
22
8
Schoten op doel
4
6
Aanvallen
125
107
Gevaarlijke aanvallen
60
42
Corners
8
7
Wissels
1
3
LIVE Bolton Wanderers - Accrington Stanley 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bolton Wanderers - Accrington Stanley teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
46' Wissel Bolton Wanderers Wissel Y. Zouma voor J. Hobbs Bolton Wanderers
56' Wissel Accrington Stanley Wissel D. Charles voor B. Grant Accrington Stanley
73' Gele kaart Bolton Wanderers Gele kaart voor K. Bryan Bolton Wanderers
74' Wissel Accrington Stanley Wissel J. Opoku voor R. Sykes Accrington Stanley
79' Wissel Accrington Stanley Wissel B. Ashley-Seal voor C. Bishop Accrington Stanley
Video hoogtepunten en samenvatting Bolton Wanderers - Accrington Stanley
Opstellingen Bolton Wanderers - Accrington Stanley
De opstellingen van Bolton Wanderers en Accrington Stanley zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bolton Wanderers gaat aantreden in een 4-4-1-1 formatie en Accrington Stanley zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-4-1-1
Coach Keith Hill
Basiselftal Bolton Wanderers
# Speler Pos.
20 Remi Matthews K
5 Jack Hobbs V
28 Aristote Nsiala V
12 Brandon Fleming V
17 Kean Bryan M
8 Luke Murphy M
11 Alistair Crawford M
4 Jason Lowe M
22 Dennis Politic M
9 Daryl Murphy A
23 Joe Dodoo A
Wissels Bolton Wanderers
# Speler Pos.
43 Matthew Alexander K
30 Lindsay Yoan Zouma V
2 Josh Emmanuel V
3 Joe Bunney V
6 Ryan Delaney V
18 Ethan Hamilton M
14 Jacob Mellis M
Formatie 4-2-3-1
Coach John Coleman
Basiselftal Accrington Stanley
# Speler Pos.
30 Josef Bursik K
28 Séamus Conneely V
12 Joe Maguire V
2 Callum Johnson V
5 Ross Sykes V
18 Harvey Rodgers V
8 Sam Finley M
10 Joe Cameron Pritchard M
7 Jordan Clark A
15 Bobby Grant A
19 Colby Bishop A
Wissels Accrington Stanley
# Speler Pos.
40 Toby Savin K
36 Jerome Opoku V
16 Ben Barclay V
42 Sadou Diallo M
32 Dion Charles A
38 Bernard Patrick Ashley-Seal A
9 Offrande Zanzala A
Voorbeschouwing Bolton Wanderers - Accrington Stanley

Bolton Wanderers en Accrington Stanley treffen elkaar in de 36e speelronde van de League One van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Joshua Smith en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Bolton Wanderers en Accrington Stanley in de League One vond plaats op 23 november 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Accrington Stanley. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Accrington Stanley favoriet. 1 keer wist de ploeg van Bolton Wanderers te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Bolton Wanderers. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Bolton Wanderers 0
Winst Accrington Stanley 1
Gelijkspel 0
Totaal 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Bolton Wanderers op een 23e positie staat, terwijl we Accrington Stanley terugvinden op de 16e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Bolton Wanderers - Accrington Stanley Opstelling Bolton Wanderers Opstelling Accrington Stanley Live Bolton Wanderers - Accrington Stanley Live Bolton Wanderers - Accrington Stanley kijken Bolton Wanderers - Accrington Stanley kijken Live Bolton Wanderers - Accrington Stanley stream Bolton Wanderers - Accrington Stanley Fox Sports Nabeschouwing Bolton Wanderers - Accrington Stanley Uitslag Bolton Wanderers - Accrington Stanley Statistieken Bolton Wanderers - Accrington Stanley League One 2019/2020 Bolton Wanderers - Accrington Stanley wedden Bolton Wanderers - Accrington Stanley gokken Bolton Wanderers - Accrington Stanley Unibet