Nabeschouwing Shrewsbury Town - Oxford United (2-3) || League One 2019/2020

Zaterdag 7 maart 2020 - 16:00 uur



In de League One 2019/2020 neemt Shrewsbury Town het zaterdag 7 maart 2020 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Oxford United. De wedstrijd wordt gespeeld in Greenhous Meadow in Shrewsbury.

Via de Shrewsbury Town - Oxford United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Shrewsbury Town - Oxford United (2-3)

Het League One duel tussen Shrewsbury Town en Oxford United is onder leiding van scheidsrechter Seb Stockbridge geëindigd in een 2-3 overwinning voor Oxford United. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 12e minuut door D. Udoh, waarmee Shrewsbury Town met 1-0 de leiding nam. Shrewsbury Town vergrootte in de 34e minuut de voorsprong nadat het via een goal van C. Lang op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 35e minuut kreeg J. Vela van Shrewsbury Town voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Shrewsbury Town de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

In de 48e minuut was het Oxford United dat met 2-1 de leiding in de wedstrijd nam na een doelpunt van M. Browne. Na 59 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat D. Agyei de 2-2 maakte namens Oxford United. Laat in de wedstrijd was het vervolgens Oxford United dat via J. Ruffels nogmaals wist te scoren en daarmee op een 2-3 voorsprong kwam in de 88e minuut. Dit bleek uiteindelijk het laatste en daarmee beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Seb Stockbridge bij een 2-3 eindstand in het voordeel van Oxford United.

Wedstrijdstatistieken Shrewsbury Town - Oxford United
Goals
2
3
Balbezit
41%
59%
Rode kaarten
1
0
Gele kaarten
3
1
Schoten totaal
7
10
Schoten op doel
5
4
Aanvallen
72
88
Gevaarlijke aanvallen
40
66
Corners
2
10
Wissels
4
3
LIVE Shrewsbury Town - Oxford United 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Shrewsbury Town - Oxford United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
9' Gele kaart Shrewsbury Town Gele kaart voor J. Vela Shrewsbury Town
12' Doelpunt Shrewsbury Town Doelpunt D. Udoh Shrewsbury Town 1-0
32' Wissel Shrewsbury Town Wissel S. Golbourne voor A. Pierre Shrewsbury Town
34' Doelpunt Shrewsbury Town Doelpunt C. Lang Shrewsbury Town 2-0
35' Tweede gele kaart Shrewsbury Town Tweede gele kaart voor J. Vela Shrewsbury Town
40' Wissel Oxford United Wissel M. Sykes voor N. Holland Oxford United
48' Doelpunt Oxford United Doelpunt M. Browne Oxford United 2-1
46' Wissel Shrewsbury Town Wissel B. Walker voor J. Cummings Shrewsbury Town
56' Wissel Shrewsbury Town Wissel D. Love voor C. Lang Shrewsbury Town
57' Wissel Oxford United Wissel D. Agyei voor A. Gorrin Oxford United
59' Doelpunt Oxford United Doelpunt D. Agyei met assist van J. Henry Oxford United 2-2
66' Gele kaart Oxford United Gele kaart voor C. Brannagan Oxford United
87' Gele kaart Shrewsbury Town Gele kaart voor D. Edwards Shrewsbury Town
88' Doelpunt Oxford United Doelpunt J. Ruffels Oxford United 2-3
92' Wissel Oxford United Wissel J. Mackie voor M. Taylor Oxford United
Video hoogtepunten en samenvatting Shrewsbury Town - Oxford United
Opstellingen Shrewsbury Town - Oxford United
De opstellingen van Shrewsbury Town en Oxford United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Shrewsbury Town gaat aantreden in een 4-4-1-1 formatie en Oxford United zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 4-4-1-1
Basiselftal Shrewsbury Town
# Speler Pos.
25 Max O’Leary K
6 Omar Beckles V
24 Ethan Ebanks-Landell V
2 Aaron Pierre V
5 Ro-Shaun Williams V
4 Dave Edwards M
20 Josh Vela M
28 Josh Laurent M
35 Jason Cummings A
23 Daniel Udoh A
9 Callum Lang A
Wissels Shrewsbury Town
# Speler Pos.
43 Harry Burgoyne K
3 Scott Golbourne V
17 Donald Love V
22 Sean Goss M
15 Brad Walker M
18 Conor McAleny A
36 Charlie Caton A
Formatie 4-3-3
Wissels Oxford United
# Speler Pos.
13 Jack Stevens K
18 Mark Sykes M
28 Liam Kelly M
22 George Thorne M
14 Anthony Forde M
23 Daniel Agyei A
19 Jamie Mackie A
Voorbeschouwing Shrewsbury Town - Oxford United

Shrewsbury Town en Oxford United treffen elkaar in de 37e speelronde van de League One van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Seb Stockbridge en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Shrewsbury Town en Oxford United in de League One vond plaats op 7 december 2019 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 7 duels tussen beide teams is Oxford United favoriet. 3 keer wist de ploeg van Shrewsbury Town te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Shrewsbury Town. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Shrewsbury Town 2
Winst Oxford United 3
Gelijkspel 2
Totaal 7

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Shrewsbury Town op een 15e positie staat, terwijl we Oxford United terugvinden op de 7e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Shrewsbury Town - Oxford United Opstelling Shrewsbury Town Opstelling Oxford United Live Shrewsbury Town - Oxford United Live Shrewsbury Town - Oxford United kijken Shrewsbury Town - Oxford United kijken Live Shrewsbury Town - Oxford United stream Shrewsbury Town - Oxford United Fox Sports Nabeschouwing Shrewsbury Town - Oxford United Uitslag Shrewsbury Town - Oxford United Statistieken Shrewsbury Town - Oxford United League One 2019/2020 Shrewsbury Town - Oxford United wedden Shrewsbury Town - Oxford United gokken Shrewsbury Town - Oxford United Unibet