Nabeschouwing Cheltenham Town - Bolton Wanderers (1-2) || League One 2021/2022

Zaterdag 23 april 2022 - 16:00 uur

In de League One 2021/2022 neemt Cheltenham Town het zaterdag 23 april 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Bolton Wanderers. De wedstrijd wordt gespeeld in Jonny-Rocks Stadium in Cheltenham.

Via de Cheltenham Town - Bolton Wanderers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Cheltenham Town - Bolton Wanderers (1-2)

Het League One duel tussen Cheltenham Town en Bolton Wanderers is onder leiding van scheidsrechter Neil Hair geëindigd in een 1-2 overwinning voor Bolton Wanderers. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 57e minuut door K. Sadlier, waarmee Bolton Wanderers met 0-1 de leiding nam. Een penalty zorgde er later in de 76e minuut voor dat Bolton Wanderers via A. Bakayoko op 0-2 kwam te staan. In de 89e minuut wist Cheltenham Town de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via A. Ramsey. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Cheltenham Town kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Neil Hair, waardoor Bolton Wanderers dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Cheltenham Town - Bolton Wanderers 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Cheltenham Town - Bolton Wanderers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

46' Wissel Bolton Wanderers Wissel K. Dempsey voor J. Williams Bolton Wanderers
52' Gele kaart Cheltenham Town Gele kaart voor G. Lloyd Cheltenham Town
57' Doelpunt Bolton Wanderers Doelpunt K. Sadlier Bolton Wanderers 0-1
69' Wissel Bolton Wanderers Wissel A. Bakayoko voor K. Sadlier Bolton Wanderers
69' Wissel Bolton Wanderers Wissel E. Kachunga voor D. Charles Bolton Wanderers
72' Gele kaart Cheltenham Town Gele kaart voor E. Bonds Cheltenham Town
76' Penalty Bolton Wanderers Penalty A. Bakayoko Bolton Wanderers 0-2
82' Wissel Cheltenham Town Wissel A. Williams voor K. Etete Cheltenham Town
82' Wissel Cheltenham Town Wissel C. Brown voor G. Lloyd Cheltenham Town
86' Wissel Cheltenham Town Wissel A. Ramsey voor L. Sercombe Cheltenham Town
89' Doelpunt Cheltenham Town Doelpunt A. Ramsey met assist van C. Brown Cheltenham Town 1-2
Video hoogtepunten en samenvatting Cheltenham Town - Bolton Wanderers
Opstellingen Cheltenham Town - Bolton Wanderers
De opstellingen van Cheltenham Town en Bolton Wanderers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Cheltenham Town gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Bolton Wanderers zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.