Nabeschouwing Plymouth Argyle - Portsmouth (1-0) || League One 2021/2022

Dinsdag 15 maart 2022 - 20:45 uur

In de League One 2021/2022 neemt Plymouth Argyle het dinsdag 15 maart 2022 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Portsmouth. De wedstrijd wordt gespeeld in Home Park in Plymouth.

Via de Plymouth Argyle - Portsmouth live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Plymouth Argyle - Portsmouth (1-0)

Het League One duel tussen Plymouth Argyle en Portsmouth is onder leiding van scheidsrechter Sam Purkiss geëindigd in een 1-0 overwinning voor Plymouth Argyle. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 65e minuut door R. Hardie, waarmee Plymouth Argyle met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Plymouth Argyle dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Plymouth Argyle uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

LIVE Plymouth Argyle - Portsmouth 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Plymouth Argyle - Portsmouth teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

33' Gele kaart Portsmouth Gele kaart voor M. Romeo Portsmouth
34' Gele kaart Portsmouth Gele kaart voor L. Thompson Portsmouth
43' Gele kaart Plymouth Argyle Gele kaart voor S. Sessegnon Plymouth Argyle
63' Wissel Portsmouth Wissel C. Robertson voor D. Hume Portsmouth
65' Doelpunt Plymouth Argyle Doelpunt R. Hardie met assist van P. Camara Plymouth Argyle 1-0
71' Wissel Portsmouth Wissel R. Tunnicliffe voor L. Thompson Portsmouth
71' Wissel Portsmouth Wissel T. Walker voor A. OBrien Portsmouth
75' Wissel Plymouth Argyle Wissel J. Garrick voor L. Jephcott Plymouth Argyle
86' Wissel Plymouth Argyle Wissel R. Law voor S. Sessegnon Plymouth Argyle
93' Wissel Plymouth Argyle Wissel A. Randell voor R. Hardie Plymouth Argyle
95' Gele kaart Plymouth Argyle Gele kaart voor M. Cooper Plymouth Argyle
Video hoogtepunten en samenvatting Plymouth Argyle - Portsmouth
Opstellingen Plymouth Argyle - Portsmouth
De opstellingen van Plymouth Argyle en Portsmouth zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Plymouth Argyle gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Portsmouth zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.
Voorbeschouwing Plymouth Argyle - Portsmouth

Plymouth Argyle en Portsmouth treffen elkaar in de 25e speelronde van de League One van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Sam Purkiss en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Plymouth Argyle en Portsmouth in de League One vond plaats op 21 september 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 7 duels tussen beide teams is Portsmouth favoriet. 2 keer wist de ploeg van Plymouth Argyle te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Plymouth Argyle. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Plymouth Argyle 0
Winst Portsmouth 2
Gelijkspel 5
Totaal 7

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Plymouth Argyle op een 6e positie staat, terwijl we Portsmouth terugvinden op de 10e plaats.