Nabeschouwing Bradford City - Doncaster Rovers (2-0) || League One 2017/2018

Zaterdag 30 september 2017 - 16:00 uur



In de League One 2017/2018 neemt Bradford City het zaterdag 30 september 2017 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Doncaster Rovers. De wedstrijd wordt gespeeld in The Utilita Energy Stadium in Bradford.

Via de Bradford City - Doncaster Rovers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bradford City - Doncaster Rovers (2-0)

Het League One duel tussen Bradford City en Doncaster Rovers is onder leiding van scheidsrechter Anthony Backhouse geëindigd in een 2-0 overwinning voor Bradford City. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Wedstrijdstatistieken Bradford City - Doncaster Rovers
Goals
2
0
Balbezit
52%
48%
Gele kaarten
3
1
Schoten totaal
7
20
Schoten op doel
5
9
Aanvallen
37
43
Gevaarlijke aanvallen
27
34
Overtredingen
17
7
Buitenspel
0
1
Corners
6
9
Wissels
3
2
LIVE Bradford City - Doncaster Rovers 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bradford City - Doncaster Rovers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Bradford City - Doncaster Rovers
Opstellingen Bradford City - Doncaster Rovers

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Bradford City - Doncaster Rovers

Bradford City en Doncaster Rovers treffen elkaar in de 11e speelronde van de League One van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Anthony Backhouse en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Bradford City en Doncaster Rovers in de League One vond plaats op 12 maart 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Bradford City. Op basis van de afgelopen 8 duels tussen beide ploegen is Bradford City favoriet. De thuisploeg wist 4 keer te winnen, terwijl Doncaster Rovers slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Bradford City 4
Winst Doncaster Rovers 2
Gelijkspel 2
Totaal 8

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Bradford City op een 4e positie staat, terwijl we Doncaster Rovers terugvinden op de 18e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is regenachtig.

Tags
Bradford City - Doncaster Rovers Opstelling Bradford City Opstelling Doncaster Rovers Live Bradford City - Doncaster Rovers Live Bradford City - Doncaster Rovers kijken Bradford City - Doncaster Rovers kijken Live Bradford City - Doncaster Rovers stream Bradford City - Doncaster Rovers Fox Sports Nabeschouwing Bradford City - Doncaster Rovers Uitslag Bradford City - Doncaster Rovers Statistieken Bradford City - Doncaster Rovers League One 2017/2018 Bradford City - Doncaster Rovers wedden Bradford City - Doncaster Rovers gokken Bradford City - Doncaster Rovers Unibet