Nabeschouwing Crewe Alexandra - Oxford United (0-1) || League One 2021/2022

Dinsdag 22 februari 2022 - 20:45 uur

In de League One 2021/2022 neemt Crewe Alexandra het dinsdag 22 februari 2022 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Oxford United. De wedstrijd wordt gespeeld in Alexandra Stadium in Crewe.

Via de Crewe Alexandra - Oxford United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Crewe Alexandra - Oxford United (0-1)

Het League One duel tussen Crewe Alexandra en Oxford United is onder leiding van scheidsrechter Scott Oldham geëindigd in een 0-1 overwinning voor Oxford United. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 65e minuut door C. Brown, waarmee Oxford United met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Oxford United uiteindelijk een bescheiden 0-1 overwinning wist te boeken.

LIVE Crewe Alexandra - Oxford United 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Crewe Alexandra - Oxford United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

31' Wissel Crewe Alexandra Wissel J. Lundstram voor T. Uwakwe Crewe Alexandra
48' Gele kaart Oxford United Gele kaart voor M. Taylor Oxford United
55' Wissel Oxford United Wissel C. Brown voor E. Moore Oxford United
57' Gele kaart Crewe Alexandra Gele kaart voor L. Offord Crewe Alexandra
59' Gele kaart Oxford United Gele kaart voor H. Kane Oxford United
63' Gele kaart Crewe Alexandra Gele kaart voor T. Lowery Crewe Alexandra
65' Doelpunt Oxford United Doelpunt C. Brown met assist van L. McNally Oxford United 0-1
73' Wissel Oxford United Wissel M. McGuane voor S. Baldock Oxford United
75' Wissel Crewe Alexandra Wissel R. Harper voor R. Griffiths Crewe Alexandra
76' Wissel Crewe Alexandra Wissel C. Salisbury voor B. Sambou Crewe Alexandra
92' Wissel Oxford United Wissel S. Seddon voor M. Taylor Oxford United
Video hoogtepunten en samenvatting Crewe Alexandra - Oxford United
Opstellingen Crewe Alexandra - Oxford United
De opstellingen van Crewe Alexandra en Oxford United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Crewe Alexandra gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Oxford United zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.
Voorbeschouwing Crewe Alexandra - Oxford United

Crewe Alexandra en Oxford United treffen elkaar in de 35e speelronde van de League One van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Scott Oldham en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Crewe Alexandra en Oxford United in de League One vond plaats op 17 augustus 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Oxford United. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide teams is Oxford United favoriet. 2 keer wist de ploeg van Crewe Alexandra te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Crewe Alexandra. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Crewe Alexandra 1
Winst Oxford United 2
Totaal 3

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Crewe Alexandra op een 24e positie staat, terwijl we Oxford United terugvinden op de 4e plaats.