Nabeschouwing Plymouth Argyle - Oldham Athletic (4-1) || League One 2017/2018

Zaterdag 23 december 2017 - 16:00 uur



In de League One 2017/2018 neemt Plymouth Argyle het zaterdag 23 december 2017 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Oldham Athletic. De wedstrijd wordt gespeeld in Home Park in Plymouth.

Via de Plymouth Argyle - Oldham Athletic live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Plymouth Argyle - Oldham Athletic (4-1)

Het League One duel tussen Plymouth Argyle en Oldham Athletic is onder leiding van scheidsrechter Lee Collins geëindigd in een 4-1 overwinning voor Plymouth Argyle. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Wedstrijdstatistieken Plymouth Argyle - Oldham Athletic
Goals
4
1
Balbezit
46%
54%
Gele kaarten
1
3
Schoten totaal
14
17
Schoten op doel
8
8
Aanvallen
93
98
Gevaarlijke aanvallen
42
46
Corners
3
12
Wissels
3
3
LIVE Plymouth Argyle - Oldham Athletic 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Plymouth Argyle - Oldham Athletic teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Plymouth Argyle - Oldham Athletic
Opstellingen Plymouth Argyle - Oldham Athletic

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Plymouth Argyle - Oldham Athletic

Plymouth Argyle en Oldham Athletic treffen elkaar in de 23e speelronde van de League One van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Lee Collins en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Plymouth Argyle en Oldham Athletic in de League One vond plaats op 15 januari 2011 en dat duel eindigde in een overwinning voor Oldham Athletic. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide teams is Oldham Athletic favoriet. 2 keer wist de ploeg van Plymouth Argyle te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Plymouth Argyle. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Plymouth Argyle 0
Winst Oldham Athletic 2
Gelijkspel 0
Totaal 2

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Plymouth Argyle op een 22e positie staat, terwijl we Oldham Athletic terugvinden op de 14e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is motregen.

Tags
Plymouth Argyle - Oldham Athletic Opstelling Plymouth Argyle Opstelling Oldham Athletic Live Plymouth Argyle - Oldham Athletic Live Plymouth Argyle - Oldham Athletic kijken Plymouth Argyle - Oldham Athletic kijken Live Plymouth Argyle - Oldham Athletic stream Plymouth Argyle - Oldham Athletic Fox Sports Nabeschouwing Plymouth Argyle - Oldham Athletic Uitslag Plymouth Argyle - Oldham Athletic Statistieken Plymouth Argyle - Oldham Athletic League One 2017/2018 Plymouth Argyle - Oldham Athletic wedden Plymouth Argyle - Oldham Athletic gokken Plymouth Argyle - Oldham Athletic Unibet