Nabeschouwing Ajaccio - Olympique Lyon (1-1) || Ligue 1 2011/2012

Zondag 13 mei 2012 - 21:00 uur

In de Ligue 1 2011/2012 neemt Ajaccio het zondag 13 mei 2012 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Olympique Lyon.

Via de Ajaccio - Olympique Lyon live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ajaccio - Olympique Lyon (1-1)

De Ligue 1 2011/2012 wedstrijd tussen Ajaccio en Olympique Lyon geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor Y. Gourcuff in de 50e minuut, waardoor Olympique Lyonnais met een man minder kwam te staan. In de 54e minuut was het Olympique Lyonnais dat via B. Gomis dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Eduardo dacht na 59 minuten te scoren voor Ajaccio, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

In de 92e minuut werd A. Lippini van Ajaccio met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Ajaccio het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Ajaccio - Olympique Lyon
1
1
LIVE Ajaccio - Olympique Lyon 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ajaccio - Olympique Lyon teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Gele kaart Ajaccio Gele kaart voor D. Tibéri Ajaccio
42' Gele kaart Olympique Lyonnais Gele kaart voor G. Fofana Olympique Lyonnais
50' Rode kaart Olympique Lyonnais Rode kaart voor Y. Gourcuff Olympique Lyonnais
54' Doelpunt Olympique Lyonnais Doelpunt B. Gomis met assist van J. Pied Olympique Lyonnais
59' Penalty Ajaccio Penalty Eduardo F. Diawara Ajaccio
61' Gele kaart Ajaccio Gele kaart voor J. Pierazzi Ajaccio
66' Wissel Ajaccio Wissel C. Kinkela voor D. Tibéri Ajaccio
73' Wissel Olympique Lyonnais Wissel L. López voor J. Pied Olympique Lyonnais
79' Gele kaart Ajaccio Gele kaart voor J. Cavalli Ajaccio
80' Wissel Olympique Lyonnais Wissel C. Grenier voor B. Gomis Olympique Lyonnais
80' Wissel Olympique Lyonnais Wissel A. Lacazette voor J. Briand Olympique Lyonnais
92' Rode kaart Ajaccio Rode kaart voor A. Lippini Ajaccio
92' Gele kaart Olympique Lyonnais Gele kaart voor A. Lacazette Olympique Lyonnais
92' Wissel Ajaccio Wissel Ilan voor J. Pierazzi Ajaccio
Video hoogtepunten en samenvatting Ajaccio - Olympique Lyon
Opstellingen Ajaccio - Olympique Lyon

Voorbeschouwing Ajaccio - Olympique Lyon

Ajaccio en Olympique Lyon treffen elkaar in de 37e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2011/2012.

De vorige ontmoeting tussen Ajaccio en Olympique Lyon in de Ligue 1 vond plaats op 13 augustus 2011 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide teams is Olympique Lyon favoriet. 2 keer wist de ploeg van Ajaccio te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Ajaccio. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.