Nabeschouwing Bordeaux - Lorient (1-0) || Ligue 1 2011/2012

Zondag 13 mei 2012 - 21:00 uur

In de Ligue 1 2011/2012 neemt Bordeaux het zondag 13 mei 2012 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Lorient.

Via de Bordeaux - Lorient live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bordeaux - Lorient (1-0)

Het Ligue 1 duel tussen Bordeaux en Lorient is geëindigd in een 1-0 overwinning voor Bordeaux. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste opvallende moment van de wedstrijd was de rode kaart voor Henrique van Bordeaux. Na een tweede gele kaart te hebben gekregen moest deze in de 85e minuut het veld moest verlaten. In de 91e minuut was het Bordeaux dat via Y. Gouffran dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-0 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Bordeaux - Lorient
1
0
LIVE Bordeaux - Lorient 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bordeaux - Lorient teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

29' Wissel Bordeaux Wissel L. NGuémo voor Jussiê Bordeaux
57' Gele kaart Lorient Gele kaart voor B. Écuélé Manga Lorient
64' Wissel Bordeaux Wissel H. Saivet voor L. Sané Bordeaux
78' Gele kaart Lorient Gele kaart voor J. Campbell Lorient
79' Wissel Bordeaux Wissel C. Diabaté voor N. Maurice-Belay Bordeaux
82' Gele kaart Bordeaux Gele kaart voor Henrique Bordeaux
82' Wissel Lorient Wissel Y. Jouffre voor M. Coutadeur Lorient
82' Wissel Lorient Wissel I. Emeghara voor L. Mareque Lorient
85' Tweede gele kaart Bordeaux Tweede gele kaart voor Henrique Bordeaux
91' Penalty Bordeaux Penalty Y. Gouffran H. Saivet Bordeaux
91' Gele kaart Lorient Gele kaart voor J. Janot Lorient
Video hoogtepunten en samenvatting Bordeaux - Lorient
Opstellingen Bordeaux - Lorient

Voorbeschouwing Bordeaux - Lorient

Bordeaux en Lorient treffen elkaar in de 37e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2011/2012.

De vorige ontmoeting tussen Bordeaux en Lorient in de Ligue 1 vond plaats op 13 augustus 2011 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 11 duels tussen beide ploegen is Bordeaux favoriet. De thuisploeg wist 5 keer te winnen, terwijl Lorient slechts 3 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.