Nabeschouwing Montpellier - Lille (1-0) || Ligue 1 2011/2012

Zondag 13 mei 2012 - 21:00 uur



In de Ligue 1 2011/2012 neemt Montpellier het zondag 13 mei 2012 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Lille.

Via de Montpellier - Lille live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Montpellier - Lille (1-0)

Het Ligue 1 duel tussen Montpellier en Lille is geëindigd in een 1-0 overwinning voor Montpellier. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 93e minuut dacht Montpellier op voorsprong te komen via een doelpunt van K. Ait Fana. Helaas voor Montpellier werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-0 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Montpellier - Lille
Goals
1
0
LIVE Montpellier - Lille 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Montpellier - Lille teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
13' Gele kaart Montpellier Gele kaart voor M. Yanga-Mbiwa Montpellier
27' Gele kaart Montpellier Gele kaart voor G. Bocaly Montpellier
70' Wissel LOSC Lille Wissel N. Roux voor D. Payet LOSC Lille
75' Wissel Montpellier Wissel K. Ait Fana voor S. Camara Montpellier
75' Wissel LOSC Lille Wissel J. Cole voor B. Pedretti LOSC Lille
88' Wissel LOSC Lille Wissel G. Bruno voor F. Balmont LOSC Lille
93' Doelpunt Montpellier Doelpunt K. Ait Fana met assist van O. Giroud Montpellier
90' Gele kaart Montpellier Gele kaart voor O. Giroud Montpellier
Video hoogtepunten en samenvatting Montpellier - Lille
Opstellingen Montpellier - Lille

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Montpellier - Lille

Montpellier en Lille treffen elkaar in de 37e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2011/2012.

De vorige ontmoeting tussen Montpellier en Lille in de Ligue 1 vond plaats op 14 augustus 2011 en dat duel eindigde in een overwinning voor Montpellier. Op basis van de afgelopen 5 duels tussen beide ploegen is Montpellier favoriet. De thuisploeg wist 3 keer te winnen, terwijl Lille slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Montpellier 3
Winst Lille 2
Gelijkspel 0
Totaal 5
Tags
Montpellier - Lille Opstelling Montpellier Opstelling Lille Live Montpellier - Lille Live Montpellier - Lille kijken Montpellier - Lille kijken Live Montpellier - Lille stream Montpellier - Lille Fox Sports Nabeschouwing Montpellier - Lille Uitslag Montpellier - Lille Statistieken Montpellier - Lille Ligue 1 2011/2012 Montpellier - Lille wedden Montpellier - Lille gokken Montpellier - Lille Unibet