Nabeschouwing Lorient - Dijon (0-0) || Ligue 1 2011/2012

Maandag 7 mei 2012 - 19:00 uur

In de Ligue 1 2011/2012 neemt Lorient het maandag 7 mei 2012 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Dijon.

Via de Lorient - Dijon live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lorient - Dijon (0-0)

De Ligue 1 2011/2012 wedstrijd tussen Lorient en Dijon geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Lorient - Dijon
LIVE Lorient - Dijon 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lorient - Dijon teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

29' Wissel Dijon Wissel K. Kone voor B. Jovial Dijon
46' Wissel Lorient Wissel I. Emeghara voor M. Autret Lorient
46' Wissel Dijon Wissel F. Berenguer voor T. Guerbert Dijon
55' Gele kaart Lorient Gele kaart voor G. Bourillon Lorient
62' Gele kaart Dijon Gele kaart voor Z. Diabaté Dijon
62' Gele kaart Dijon Gele kaart voor Y. Sankhare Dijon
62' Wissel Lorient Wissel M. Coutadeur voor A. Mvuemba Lorient
75' Gele kaart Dijon Gele kaart voor S. Souprayen Dijon
83' Wissel Lorient Wissel S. Diarra voor J. Campbell Lorient
89' Wissel Dijon Wissel S. Altama voor E. Bauthéac Dijon
Video hoogtepunten en samenvatting Lorient - Dijon
Opstellingen Lorient - Dijon

Voorbeschouwing Lorient - Dijon

Lorient en Dijon treffen elkaar in de 36e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2011/2012.

De vorige ontmoeting tussen Lorient en Dijon in de Ligue 1 vond plaats op 20 augustus 2011 en dat duel eindigde in een overwinning voor Dijon. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Dijon favoriet. 1 keer wist de ploeg van Lorient te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Lorient. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.