Nabeschouwing Burnley - Manchester United (0-2) || Premier League 2018/2019

Zondag 2 september 2018 - 17:00 uur

In de Premier League 2018/2019 neemt Burnley het zondag 2 september 2018 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Manchester United. De wedstrijd wordt gespeeld in Turf Moor in Burnley.

Via de Burnley - Manchester United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Burnley - Manchester United (0-2)

Het Premier League duel tussen Burnley en Manchester United is onder leiding van scheidsrechter Jonathan Moss geëindigd in een 0-2 overwinning voor Manchester United. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 27e minuut door R. Lukaku, waarmee Manchester United met 0-1 de leiding nam. Manchester United vergrootte in de 44e minuut de voorsprong nadat het via een goal van R. Lukaku op een 0-2 voorsprong kwam te staan. Een penalty in de 69e minuut was de ideale kans voor Manchester United om te scoren. P. Pogba was degene die van 11 meter schoot maar de kans niet wist te verzilveren, waardoor de stand 0-2 bleef.

In de 71e minuut werd M. Rashford van Manchester United met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Manchester United het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Manchester United.

LIVE Burnley - Manchester United 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Burnley - Manchester United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Gele kaart Manchester United Gele kaart voor A. Sánchez Manchester United
27' Doelpunt Manchester United Doelpunt R. Lukaku met assist van A. Sánchez Manchester United 0-1
44' Doelpunt Manchester United Doelpunt R. Lukaku Manchester United 0-2
52' Gele kaart Burnley Gele kaart voor D. McNeil Burnley
58' Wissel Burnley Wissel S. Vokes voor J. Hendrick Burnley
61' Wissel Manchester United Wissel M. Rashford voor A. Sánchez Manchester United
69' Penalty gemist Manchester United Penalty gemist P. Pogba Manchester United
71' Gele kaart Burnley Gele kaart voor P. Bardsley Burnley
71' Rode kaart Manchester United Rode kaart voor M. Rashford Manchester United
74' Gele kaart Manchester United Gele kaart voor R. Lukaku Manchester United
74' Gele kaart Manchester United Gele kaart voor L. Shaw Manchester United
76' Wissel Manchester United Wissel Ander Herrera voor J. Lingard Manchester United
82' Wissel Burnley Wissel A. Barnes voor D. McNeil Burnley
84' Wissel Burnley Wissel M. Vydra voor C. Wood Burnley
92' Wissel Manchester United Wissel E. Bailly voor P. Pogba Manchester United
Video hoogtepunten en samenvatting Burnley - Manchester United
Opstellingen Burnley - Manchester United
De opstellingen van Burnley en Manchester United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Burnley gaat aantreden in een 4-4-1-1 formatie en Manchester United zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.