Nabeschouwing Akhmat Grozny - CSKA Moskva (0-4) || Russische Premier League 2019/2020

Zaterdag 4 juli 2020 - 19:30 uur

In de Russische Premier League 2019/2020 neemt Akhmat Grozny het zaterdag 4 juli 2020 om 19:30 uur in eigen huis op tegen CSKA Moskva. De wedstrijd wordt gespeeld in Akhmat Arena in Groznyi.

Via de Akhmat Grozny - CSKA Moskva live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Akhmat Grozny - CSKA Moskva (0-4)

Het Russische Premier League duel tussen Akhmat Grozny en CSKA Moskva is geëindigd in een 0-4 overwinning voor CSKA Moskva. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 61e minuut door F. Chalov, waarmee CSKA Moskva met 0-1 de leiding nam. CSKA Moskva vergrootte in de 62e minuut de voorsprong nadat het via een goal van N. Vlasic op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 65e minuut volgde een derde treffer van CSKA Moskva, waarmee A. Sigurdsson zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Na 85 minuten was het A. Semenov die de bal in eigen doel werkte, waardoor CSKA Moskva op 0-4 kwam te staan.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 0-4 winst voor CSKA Moskva.

LIVE Akhmat Grozny - CSKA Moskva 0-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Akhmat Grozny - CSKA Moskva teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

27' Wissel Akhmat Grozny Wissel F. Vizeu voor A. Ponce Akhmat Grozny
27' Gele kaart CSKA Moskva Gele kaart voor K. Maradishvili CSKA Moskva
61' Doelpunt CSKA Moskva Doelpunt F. Chalov met assist van I. Oblyakov CSKA Moskva 0-1
62' Doelpunt CSKA Moskva Doelpunt N. Vlasic CSKA Moskva 0-2
64' Wissel Akhmat Grozny Wissel A. Shvets voor Ravanelli Akhmat Grozny
65' Wissel Akhmat Grozny Wissel M. Bogosavac voor R. Gigolaev Akhmat Grozny
65' Doelpunt CSKA Moskva Doelpunt A. Sigurdsson CSKA Moskva 0-3
70' Wissel CSKA Moskva Wissel V. Vasin voor A. Sigurdsson CSKA Moskva
73' Wissel Akhmat Grozny Wissel M. Mitrishev voor O. Ivanov Akhmat Grozny
74' Wissel CSKA Moskva Wissel J. Bijol voor K. Maradishvili CSKA Moskva
74' Gele kaart CSKA Moskva Gele kaart voor G. Schennikov CSKA Moskva
80' Wissel CSKA Moskva Wissel N. Tiknizyan voor F. Chalov CSKA Moskva
85' Eigen doelpunt CSKA Moskva Eigen doelpunt A. Semenov CSKA Moskva 0-4
Video hoogtepunten en samenvatting Akhmat Grozny - CSKA Moskva
Opstellingen Akhmat Grozny - CSKA Moskva
De opstellingen van Akhmat Grozny en CSKA Moskva zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Akhmat Grozny gaat aantreden in een 5-4-1 formatie en CSKA Moskva zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.