Nabeschouwing Aston Villa - Sheffield United (0-0) || Premier League 2019/2020

Woensdag 17 juni 2020 - 19:00 uur



In de Premier League 2019/2020 neemt Aston Villa het woensdag 17 juni 2020 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Sheffield United. De wedstrijd wordt gespeeld in Villa Park in Birmingham.

Via de Aston Villa - Sheffield United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Aston Villa - Sheffield United (0-0)

De Premier League 2019/2020 wedstrijd tussen Aston Villa en Sheffield United geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Aston Villa en Sheffield United gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Veruit de meeste mogelijkheden waren voor Aston Villa, dat genoeg kansen kreeg om tot een goal te komen. Ondanks alle kansen wilde het echter maar niet lukken om de bal in het doel te krijgen, waardoor de stand onveranderd bleef terwijl het einde van de wedstrijd steeds meer naderde.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Michael Oliver niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Aston Villa - Sheffield United
Balbezit
45%
55%
Gele kaarten
1
1
Schoten totaal
13
6
Schoten op doel
6
2
Aanvallen
99
120
Gevaarlijke aanvallen
47
65
Passes
376
474
Overtredingen
12
14
Buitenspel
1
0
Corners
12
4
Wissels
4
3
LIVE Aston Villa - Sheffield United 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Aston Villa - Sheffield United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
27' Gele kaart Aston Villa Gele kaart voor D. Luiz Aston Villa
36' Gele kaart Sheffield United Gele kaart voor J. Lundstram Sheffield United
69' Wissel Sheffield United Wissel L. Freeman voor S. Berge Sheffield United
69' Wissel Sheffield United Wissel D. McGoldrick voor B. Sharp Sheffield United
69' Wissel Aston Villa Wissel Trezeguet voor A. El-Ghazi Aston Villa
69' Wissel Aston Villa Wissel M. Samata voor K. Davis Aston Villa
76' Wissel Aston Villa Wissel M. Nakamba voor J. McGinn Aston Villa
76' Wissel Aston Villa Wissel A. Elmohamady voor E. Konsa Aston Villa
80' Wissel Sheffield United Wissel L. Mousset voor O. McBurnie Sheffield United
Video hoogtepunten en samenvatting Aston Villa - Sheffield United
Opstellingen Aston Villa - Sheffield United
De opstellingen van Aston Villa en Sheffield United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Aston Villa gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Sheffield United zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Formatie 3-5-2
Coach Chris Wilder
Basiselftal Sheffield United
# Speler Pos.
1 Dean Henderson K
6 Chris Basham V
12 John Egan V
19 Jack Robinson V
3 Enda Stevens M
2 George Baldock M
32 Sander Berge M
7 John Lundstram M
16 Oliver Norwood M
9 Oliver McBurnie A
10 Billy Sharp A
Wissels Sheffield United
# Speler Pos.
25 Simon Moore K
15 Phil Jagielka V
18 Kieron Freeman V
23 Ben Osborn M
8 Luke Anthony Freeman M
26 Jack Rodwell M
22 Lys Mousset A
24 Leon Clarke A
17 David McGoldrick A
Voorbeschouwing Aston Villa - Sheffield United

Aston Villa en Sheffield United treffen elkaar in de 28e speelronde van de Premier League van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Michael Oliver en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Aston Villa en Sheffield United in de Premier League vond plaats op 14 december 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sheffield United. Op basis van de afgelopen 3 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Aston Villa als Sheffield United wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 1 keer in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Aston Villa 1
Winst Sheffield United 1
Gelijkspel 1
Totaal 3

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Aston Villa op een 19e positie staat, terwijl we Sheffield United terugvinden op de 7e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Aston Villa - Sheffield United Opstelling Aston Villa Opstelling Sheffield United Live Aston Villa - Sheffield United Live Aston Villa - Sheffield United kijken Aston Villa - Sheffield United kijken Live Aston Villa - Sheffield United stream Aston Villa - Sheffield United Fox Sports Nabeschouwing Aston Villa - Sheffield United Uitslag Aston Villa - Sheffield United Statistieken Aston Villa - Sheffield United Premier League 2019/2020 Aston Villa - Sheffield United wedden Aston Villa - Sheffield United gokken Aston Villa - Sheffield United Unibet