Nabeschouwing CSKA Moskva - Krasnodar (3-2) || Russische Premier League 2019/2020

Zondag 22 september 2019 - 18:00 uur

In de Russische Premier League 2019/2020 neemt CSKA Moskva het zondag 22 september 2019 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Krasnodar. De wedstrijd wordt gespeeld in VEB Arena in Moskva.

Via de CSKA Moskva - Krasnodar live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing CSKA Moskva - Krasnodar (3-2)

Het Russische Premier League duel tussen CSKA Moskva en Krasnodar is onder leiding van scheidsrechter Vladislav Bezborodov geëindigd in een 3-2 overwinning voor CSKA Moskva. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 32 minuten. N. Vlasic maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee CSKA Moskva vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. CSKA Moskva vergrootte in de 37e minuut de voorsprong nadat het via een goal van F. Chalov op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 41e minuut volgde een derde treffer van CSKA Moskva, waarmee N. Vlasic zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Na 57 minuten deed M. Berg iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Krasnodar werd verkleind tot 3-1. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Krasnodar dat in de 60e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat M. Berg de 3-2 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Vladislav Bezborodov en eindigde de wedstrijd dus met een 3-2 stand in het voordeel van CSKA Moskva.

LIVE CSKA Moskva - Krasnodar 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd CSKA Moskva - Krasnodar teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

23' Gele kaart CSKA Moskva Gele kaart voor I. Akhmetov CSKA Moskva
32' Penalty CSKA Moskva Penalty N. Vlasic CSKA Moskva 1-0
37' Doelpunt CSKA Moskva Doelpunt F. Chalov met assist van N. Vlasic CSKA Moskva 2-0
40' Gele kaart Krasnodar Gele kaart voor D. Skopintsev Krasnodar
41' Doelpunt CSKA Moskva Doelpunt N. Vlasic CSKA Moskva 3-0
46' Wissel Krasnodar Wissel M. Suleymanov voor D. Skopintsev Krasnodar
46' Wissel Krasnodar Wissel M. Berg voor D. Utkin Krasnodar
57' Doelpunt Krasnodar Doelpunt M. Berg Krasnodar 3-1
57' Gele kaart Krasnodar Gele kaart voor M. Suleymanov Krasnodar
60' Doelpunt Krasnodar Doelpunt M. Berg met assist van M. Wanderson Krasnodar 3-2
64' Wissel CSKA Moskva Wissel J. Bijol voor A. Sigurdsson CSKA Moskva
72' Wissel Krasnodar Wissel R. Kambolov voor K. Pantaleao Krasnodar
92' Wissel CSKA Moskva Wissel K. Maradishvili voor I. Akhmetov CSKA Moskva
95' Gele kaart CSKA Moskva Gele kaart voor N. Vlasic CSKA Moskva
97' Gele kaart Krasnodar Gele kaart voor A. Martynovich Krasnodar
Video hoogtepunten en samenvatting CSKA Moskva - Krasnodar
Opstellingen CSKA Moskva - Krasnodar
De opstellingen van CSKA Moskva en Krasnodar zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat CSKA Moskva gaat aantreden in een 3-1-4-2 formatie en Krasnodar zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Formatie 3-1-4-2
Coach Viktor Goncharenko
Voorbeschouwing CSKA Moskva - Krasnodar

CSKA Moskva en Krasnodar treffen elkaar in de 10e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Vladislav Bezborodov en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen CSKA Moskva en Krasnodar in de Russische Premier League vond plaats op 28 april 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Krasnodar. Op basis van de afgelopen 16 duels tussen beide ploegen is CSKA Moskva favoriet. De thuisploeg wist 6 keer te winnen, terwijl Krasnodar slechts 5 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst CSKA Moskva 6
Winst Krasnodar 5
Gelijkspel 5
Totaal 16

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel CSKA Moskva op een 4e positie staat, terwijl we Krasnodar terugvinden op de 2e plaats.