Nabeschouwing CSKA Moskva - Tambov (2-0) || Russische Premier League 2019/2020

Woensdag 22 juli 2020 - 18:00 uur

In de Russische Premier League 2019/2020 neemt CSKA Moskva het woensdag 22 juli 2020 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Tambov. De wedstrijd wordt gespeeld in VEB Arena in Moskva.

Via de CSKA Moskva - Tambov live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing CSKA Moskva - Tambov (2-0)

Het Russische Premier League duel tussen CSKA Moskva en Tambov is geëindigd in een 2-0 overwinning voor CSKA Moskva. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 26e minuut door G. Schennikov, waarmee CSKA Moskva met 1-0 de leiding nam. In de 46e minuut kreeg G. Melkadze van Tambov voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Tambov de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 1-0 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep CSKA Moskva via een goal van I. Oblyakov in de 78e minuut verder uit naar een stand van 2-0.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor CSKA Moskva.

LIVE CSKA Moskva - Tambov 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd CSKA Moskva - Tambov teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

22' Gele kaart Tambov Gele kaart voor A. Filin Tambov
26' Doelpunt CSKA Moskva Doelpunt G. Schennikov met assist van F. Chalov CSKA Moskva 1-0
30' Wissel Tambov Wissel O. Kaplienko voor E. Shlyakov Tambov
38' Gele kaart Tambov Gele kaart voor G. Melkadze Tambov
39' Gele kaart CSKA Moskva Gele kaart voor I. Diveyev CSKA Moskva
46' Tweede gele kaart Tambov Tweede gele kaart voor G. Melkadze Tambov
46' Wissel Tambov Wissel V. Kabakhidze voor A. Kalmykov Tambov
55' Gele kaart CSKA Moskva Gele kaart voor A. Dzagoev CSKA Moskva
64' Wissel CSKA Moskva Wissel I. Shkurin voor A. Dzagoev CSKA Moskva
65' Wissel CSKA Moskva Wissel K. Bistrovic voor K. Maradishvili CSKA Moskva
73' Wissel Tambov Wissel G. Tetrashvili voor V. Chuperka Tambov
78' Wissel Tambov Wissel A. Kilin voor P. Karasev Tambov
78' Wissel Tambov Wissel K. Mamtov voor M. Kostyukov Tambov
78' Doelpunt CSKA Moskva Doelpunt I. Oblyakov CSKA Moskva 2-0
81' Wissel CSKA Moskva Wissel J. Bijol voor I. Oblyakov CSKA Moskva
81' Wissel CSKA Moskva Wissel N. Tiknizyan voor F. Chalov CSKA Moskva
88' Gele kaart Tambov Gele kaart voor A. Kilin Tambov
89' Wissel CSKA Moskva Wissel K. Kuchaev voor G. Schennikov CSKA Moskva
Video hoogtepunten en samenvatting CSKA Moskva - Tambov
Opstellingen CSKA Moskva - Tambov
De opstellingen van CSKA Moskva en Tambov zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat CSKA Moskva gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Tambov zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Formatie 3-4-2-1
Coach Viktor Goncharenko
Coach Sergey Pervushin
Voorbeschouwing CSKA Moskva - Tambov

CSKA Moskva en Tambov treffen elkaar in de 30e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2019/2020.

De vorige ontmoeting tussen CSKA Moskva en Tambov in de Russische Premier League vond plaats op 15 september 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor CSKA Moskva. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is CSKA Moskva favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Tambov slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst CSKA Moskva 1
Winst Tambov 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel CSKA Moskva op een 4e positie staat, terwijl we Tambov terugvinden op de 13e plaats.