Nabeschouwing Krasnodar - Krylya Sovetov (4-2) || Russische Premier League 2019/2020

Zondag 15 september 2019 - 18:00 uur

In de Russische Premier League 2019/2020 neemt Krasnodar het zondag 15 september 2019 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Krylya Sovetov. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion FK Krasnodar in Krasnodar.

Via de Krasnodar - Krylya Sovetov live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Krasnodar - Krylya Sovetov (4-2)

Het Russische Premier League duel tussen Krasnodar en Krylya Sovetov is onder leiding van scheidsrechter Sergey Karasev geëindigd in een 4-2 overwinning voor Krasnodar. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 12e minuut door A. Sobolev, waarmee Krylya Sovetov met 0-1 de leiding nam. Krasnodar kwam in de 16e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van M. Suleymanov, die daarmee de stand op 1-1 zette. Een penalty in de 48e minuut was de ideale kans voor Krylya Sovetov om te scoren. A. Sobolev was degene die van 11 meter schoot maar de kans niet wist te verzilveren, waardoor de stand 1-1 bleef.

In de 48e minuut was het Krasnodar dat met 2-1 de leiding in de wedstrijd nam na een doelpunt van K. Olsson. Na 57 minuten werd de voorsprong voor Krasnodar vergroot nadat M. Wanderson de 3-1 wist te scoren. In de 67e minuut werd de stand op 4-1 gezet na een benutte penalty van Krasnodar speler Ari. Even later viel het zesde en tevens laatste doelpunt van de wedstrijd. In de 75e minuut was het Krylya Sovetov dat via P. Anton de stand op 4-2 zette en daarmee ook de einduitslag bepaalde.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Sergey Karasev en eindigde de wedstrijd dus met een 4-2 stand in het voordeel van Krasnodar.

LIVE Krasnodar - Krylya Sovetov 4-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Krasnodar - Krylya Sovetov teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Doelpunt Krylya Sovetov Doelpunt A. Sobolev met assist van D. Kabutov Krylya Sovetov 0-1
16' Doelpunt Krasnodar Doelpunt M. Suleymanov met assist van S. Petrov Krasnodar 1-1
34' Gele kaart Krylya Sovetov Gele kaart voor D. Kabutov Krylya Sovetov
48' Gele kaart Krasnodar Gele kaart voor R. Kambolov Krasnodar
48' Penalty gemist Krylya Sovetov Penalty gemist A. Sobolev Krylya Sovetov
48' Doelpunt Krasnodar Doelpunt K. Olsson met assist van Ari Krasnodar 2-1
50' Gele kaart Krasnodar Gele kaart voor A. Martynovich Krasnodar
57' Doelpunt Krasnodar Doelpunt M. Wanderson met assist van T. Vilhena Krasnodar 3-1
61' Wissel Krasnodar Wissel D. Utkin voor R. Kambolov Krasnodar
61' Wissel Krylya Sovetov Wissel A. Terekhov voor D. Kombarov Krylya Sovetov
66' Gele kaart Krylya Sovetov Gele kaart voor A. Gatcan Krylya Sovetov
67' Wissel Krylya Sovetov Wissel P. Anton voor A. Timofeev Krylya Sovetov
67' Penalty Krasnodar Penalty Ari Krasnodar 4-1
69' Wissel Krasnodar Wissel I. Ignatjev voor Ari Krasnodar
74' Gele kaart Krasnodar Gele kaart voor U. Spajic Krasnodar
75' Penalty Krylya Sovetov Penalty P. Anton Krylya Sovetov 4-2
80' Wissel Krylya Sovetov Wissel D. Radonjic voor D. Kabutov Krylya Sovetov
81' Gele kaart Krasnodar Gele kaart voor T. Vilhena Krasnodar
Video hoogtepunten en samenvatting Krasnodar - Krylya Sovetov
Opstellingen Krasnodar - Krylya Sovetov
De opstellingen van Krasnodar en Krylya Sovetov zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Krasnodar gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Krylya Sovetov zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Coach Miodrag Božović
Voorbeschouwing Krasnodar - Krylya Sovetov

Krasnodar en Krylya Sovetov treffen elkaar in de 9e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Sergey Karasev en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Krasnodar en Krylya Sovetov in de Russische Premier League vond plaats op 6 april 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Krasnodar. Op basis van de afgelopen 14 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Krasnodar als Krylya Sovetov wisten 4 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 6 keer in een gelijkspel.

Winst Krasnodar 4
Winst Krylya Sovetov 4
Gelijkspel 6
Totaal 14

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Krasnodar op een 2e positie staat, terwijl we Krylya Sovetov terugvinden op de 13e plaats.