Nabeschouwing Manchester City - Norwich City (5-0) || Premier League 2019/2020

Zondag 26 juli 2020 - 17:00 uur

In de Premier League 2019/2020 neemt Manchester City het zondag 26 juli 2020 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Norwich City. De wedstrijd wordt gespeeld in Etihad Stadium in Manchester.

Via de Manchester City - Norwich City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Manchester City - Norwich City (5-0)

Het Premier League duel tussen Manchester City en Norwich City is onder leiding van scheidsrechter Craig Pawson geëindigd in een 5-0 overwinning voor Manchester City. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 11e minuut door Gabriel Jesus, waarmee Manchester City met 1-0 de leiding nam. Manchester City vergrootte in de 46e minuut de voorsprong nadat het via een goal van K. De Bruyne op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 79e minuut volgde een derde treffer van Manchester City, waarmee R. Sterling zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam Manchester City geen gas terug, waardoor in de 83e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van R. Mahrez. Er volgde ook nog een vijfde en laatste doelpunt voor Manchester City. Deze werd gescoord door K. De Bruyne in de 90e minuut die daarmee de eindstand op het scorebord zette.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Craig Pawson bij een 5-0 eindstand in het voordeel van Manchester City.

LIVE Manchester City - Norwich City 5-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Manchester City - Norwich City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Doelpunt Manchester City Doelpunt Gabriel Jesus Manchester City 1-0
46' Doelpunt Manchester City Doelpunt K. De Bruyne met assist van K. Walker Manchester City 2-0
46' Wissel Manchester City Wissel R. Mahrez voor P. Foden Manchester City
46' Wissel Manchester City Wissel Fernandinho voor E. Garcia Manchester City
46' Wissel Manchester City Wissel I. Gundogan voor Rodri Manchester City
51' Gele kaart Manchester City Gele kaart voor J. Cancelo Manchester City
77' Wissel Norwich City Wissel A. Idah voor T. Pukki Norwich City
77' Wissel Norwich City Wissel M. Vrancic voor M. Stiepermann Norwich City
79' Doelpunt Manchester City Doelpunt R. Sterling met assist van K. De Bruyne Manchester City 3-0
83' Doelpunt Manchester City Doelpunt R. Mahrez Manchester City 4-0
85' Wissel Manchester City Wissel B. Silva voor D. Silva Manchester City
87' Wissel Norwich City Wissel J. Martin voor O. Hernandez Norwich City
90' Doelpunt Manchester City Doelpunt K. De Bruyne Manchester City 5-0
92' Gele kaart Norwich City Gele kaart voor C. Zimmermann Norwich City
92' Wissel Norwich City Wissel A. Famewo voor T. Cantwell Norwich City
92' Wissel Norwich City Wissel J. Thomas voor K. McLean Norwich City
Video hoogtepunten en samenvatting Manchester City - Norwich City
Opstellingen Manchester City - Norwich City
De opstellingen van Manchester City en Norwich City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Manchester City gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Norwich City zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.