Nabeschouwing Orenburg - Sochi (1-1) || Russische Premier League 2019/2020

Vrijdag 16 augustus 2019 - 17:00 uur

In de Russische Premier League 2019/2020 neemt Orenburg het vrijdag 16 augustus 2019 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Sochi. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Gazovik in Orenburg.

Via de Orenburg - Sochi live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Orenburg - Sochi (1-1)

De Russische Premier League 2019/2020 wedstrijd tussen Orenburg en Sochi geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van N. Kalugin zette Orenburg op een 1-0 voorsprong in de 46e minuut van de wedstrijd. Een benutte penalty van D. Poloz in de 68e minuut zorgde er even later voor dat Sochi weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Orenburg - Sochi 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Orenburg - Sochi teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Gele kaart Sochi Gele kaart voor I. Novoseltsev Sochi
22' Gele kaart Orenburg Gele kaart voor T. Ayupov Orenburg
42' Gele kaart Orenburg Gele kaart voor D. Miskic Orenburg
46' Eigen doelpunt Orenburg Eigen doelpunt N. Kalugin Orenburg 1-0
54' Wissel Sochi Wissel A. Karapetian voor N. Kalugin Sochi
63' Gele kaart Sochi Gele kaart voor I. Tsallagov Sochi
68' Penalty Sochi Penalty D. Poloz Sochi 1-1
70' Wissel Sochi Wissel D. Lagator voor I. Novoseltsev Sochi
71' Wissel Orenburg Wissel J. Fameyeh voor R. Alves Orenburg
77' Wissel Sochi Wissel N. Burmistrov voor A. Mostovoy Sochi
80' Wissel Orenburg Wissel A. Galadzhan voor A. Kulishev Orenburg
84' Gele kaart Orenburg Gele kaart voor D. Despotovic Orenburg
92' Gele kaart Sochi Gele kaart voor C. Noboa Sochi
Video hoogtepunten en samenvatting Orenburg - Sochi
Opstellingen Orenburg - Sochi
De opstellingen van Orenburg en Sochi zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Orenburg gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Sochi zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.