Nabeschouwing Sochi - Dinamo Moskva (1-1) || Russische Premier League 2019/2020

Woensdag 1 juli 2020 - 19:00 uur

In de Russische Premier League 2019/2020 neemt Sochi het woensdag 1 juli 2020 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Dinamo Moskva. De wedstrijd wordt gespeeld in Olimpiyskiy Stadion Fisht in Sochi.

Via de Sochi - Dinamo Moskva live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sochi - Dinamo Moskva (1-1)

De Russische Premier League 2019/2020 wedstrijd tussen Sochi en Dinamo Moskva geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 57 minuten. N. Komlichenko maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Dinamo Moskva vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong. In de 73e minuut kreeg T. Sunjic van Dinamo Moskva voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Dinamo Moskva de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. In de 92e minuut werd door de scheidsrechter opnieuw een strafschop gegeven. Dit keer was het A. Kokorin van Sochi die de aanloop nam en niet faalde vanaf 11 meter: 1-1.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Sochi - Dinamo Moskva 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sochi - Dinamo Moskva teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Gele kaart Dinamo Moskva Gele kaart voor T. Sunjic Dinamo Moskva
36' Gele kaart Sochi Gele kaart voor I. Tsallagov Sochi
46' Gele kaart Dinamo Moskva Gele kaart voor I. Ordets Dinamo Moskva
46' Wissel Dinamo Moskva Wissel O. Hiljemark voor A. Yusupov Dinamo Moskva
46' Wissel Dinamo Moskva Wissel M. Philipp voor K. Panchenko Dinamo Moskva
46' Wissel Dinamo Moskva Wissel N. Komlichenko voor K. Rausch Dinamo Moskva
56' Gele kaart Sochi Gele kaart voor M. Mevlja Sochi
56' Gele kaart Sochi Gele kaart voor I. Miladinovic Sochi
57' Penalty Dinamo Moskva Penalty N. Komlichenko Dinamo Moskva 0-1
62' Gele kaart Sochi Gele kaart voor A. Mostovoy Sochi
65' Wissel Sochi Wissel D. Poloz voor A. Zabolotnyi Sochi
65' Wissel Dinamo Moskva Wissel Z. Pliev voor Sly Dinamo Moskva
73' Tweede gele kaart Dinamo Moskva Tweede gele kaart voor T. Sunjic Dinamo Moskva
75' Wissel Dinamo Moskva Wissel V. Rykov voor M. Philipp Dinamo Moskva
76' Wissel Sochi Wissel C. Noboa voor I. Novoseltsev Sochi
80' Gele kaart Dinamo Moskva Gele kaart voor N. Komlichenko Dinamo Moskva
85' Wissel Sochi Wissel A. Karapetian voor I. Tsallagov Sochi
92' Gele kaart Dinamo Moskva Gele kaart voor G. Morozov Dinamo Moskva
92' Penalty Sochi Penalty A. Kokorin Sochi 1-1
Video hoogtepunten en samenvatting Sochi - Dinamo Moskva
Opstellingen Sochi - Dinamo Moskva
De opstellingen van Sochi en Dinamo Moskva zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sochi gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Dinamo Moskva zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Coach Kirill Novikov
Voorbeschouwing Sochi - Dinamo Moskva

Sochi en Dinamo Moskva treffen elkaar in de 25e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2019/2020.

De vorige ontmoeting tussen Sochi en Dinamo Moskva in de Russische Premier League vond plaats op 22 september 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sochi. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Sochi favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Dinamo Moskva slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Sochi 1
Winst Dinamo Moskva 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Sochi op een 9e positie staat, terwijl we Dinamo Moskva terugvinden op de 8e plaats.