Nabeschouwing Ufa - Dinamo Moskva (0-1) || Russische Premier League 2019/2020

Donderdag 16 juli 2020 - 17:00 uur



In de Russische Premier League 2019/2020 neemt Ufa het donderdag 16 juli 2020 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Dinamo Moskva. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Neftyanik in Ufa.

Via de Ufa - Dinamo Moskva live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ufa - Dinamo Moskva (0-1)

Het Russische Premier League duel tussen Ufa en Dinamo Moskva is geëindigd in een 0-1 overwinning voor Dinamo Moskva. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 79 minuten. Joaozinho maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Dinamo Moskva vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Dinamo Moskva uiteindelijk een bescheiden 0-1 overwinning wist te boeken.

Wedstrijdstatistieken Ufa - Dinamo Moskva
Balbezit
47%
53%
Gele kaarten
2
0
Schoten totaal
8
17
Schoten op doel
2
5
Aanvallen
89
145
Gevaarlijke aanvallen
32
61
Passes
410
453
Overtredingen
5
8
Buitenspel
2
2
Corners
2
4
Wissels
1
5
LIVE Ufa - Dinamo Moskva 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ufa - Dinamo Moskva teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
46' Wissel Dinamo Moskva Wissel V. Karapuzov voor D. Skopintsev Dinamo Moskva
46' Wissel Dinamo Moskva Wissel I. Shkolik voor O. Hiljemark Dinamo Moskva
55' Gele kaart Ufa Gele kaart voor D. Emelyanov Ufa
62' Wissel Dinamo Moskva Wissel C. NJie voor K. Panchenko Dinamo Moskva
70' Wissel Dinamo Moskva Wissel V. Grulev voor N. Komlichenko Dinamo Moskva
72' Gele kaart Ufa Gele kaart voor P. Alikin Ufa
76' Wissel Ufa Wissel A. Vombergar voor O. Thill Ufa
79' Penalty Dinamo Moskva Penalty Joaozinho Dinamo Moskva 0-1
83' Wissel Dinamo Moskva Wissel C. Kabore voor Sly Dinamo Moskva
Video hoogtepunten en samenvatting Ufa - Dinamo Moskva
Opstellingen Ufa - Dinamo Moskva
De opstellingen van Ufa en Dinamo Moskva zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Ufa gaat aantreden in een 5-3-2 formatie en Dinamo Moskva zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Ufa - Dinamo Moskva

Ufa en Dinamo Moskva treffen elkaar in de 29e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2019/2020.

De vorige ontmoeting tussen Ufa en Dinamo Moskva in de Russische Premier League vond plaats op 16 september 2019 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 9 duels tussen beide teams is Dinamo Moskva favoriet. 6 keer wist de ploeg van Ufa te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Ufa. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Ufa 0
Winst Dinamo Moskva 6
Gelijkspel 3
Totaal 9

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Ufa op een 7e positie staat, terwijl we Dinamo Moskva terugvinden op de 6e plaats.

Tags
Ufa - Dinamo Moskva Opstelling Ufa Opstelling Dinamo Moskva Live Ufa - Dinamo Moskva Live Ufa - Dinamo Moskva kijken Ufa - Dinamo Moskva kijken Live Ufa - Dinamo Moskva stream Ufa - Dinamo Moskva Fox Sports Nabeschouwing Ufa - Dinamo Moskva Uitslag Ufa - Dinamo Moskva Statistieken Ufa - Dinamo Moskva Russische Premier League 2019/2020 Ufa - Dinamo Moskva wedden Ufa - Dinamo Moskva gokken Ufa - Dinamo Moskva Unibet