Nabeschouwing Watford - Manchester City (0-4) || Premier League 2019/2020

Dinsdag 21 juli 2020 - 19:00 uur

In de Premier League 2019/2020 neemt Watford het dinsdag 21 juli 2020 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Manchester City. De wedstrijd wordt gespeeld in Vicarage Road in Watford.

Via de Watford - Manchester City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Watford - Manchester City (0-4)

Het Premier League duel tussen Watford en Manchester City is onder leiding van scheidsrechter Michael Oliver geëindigd in een 0-4 overwinning voor Manchester City. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 31e minuut door R. Sterling, waarmee Manchester City met 0-1 de leiding nam. Manchester City kreeg via R. Sterling in de 40e minuut de kans om voor zijn team te scoren, nadat arbiter Michael Oliver de bal op de penaltystip had gelegd. De penalty werd echter gemist, waardoor de stand ongewijzigd bleef. In de 40e werd de voorsprong voor Manchester City verdubbeld dankzij een doelpunt van R. Sterling.

In de 63e minuut volgde een derde treffer van Manchester City, waarmee P. Foden zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette. Ook na de derde treffer nam Manchester City geen gas terug, waardoor in de 66e minuut de 0-4 volgde die op naam kwam van A. Laporte.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 0-4 winst voor Manchester City.

LIVE Watford - Manchester City 0-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Watford - Manchester City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

31' Doelpunt Manchester City Doelpunt R. Sterling met assist van K. Walker Manchester City 0-1
40' Penalty gemist Manchester City Penalty gemist R. Sterling Manchester City
40' Doelpunt Manchester City Doelpunt R. Sterling Manchester City 0-2
63' Doelpunt Manchester City Doelpunt P. Foden Manchester City 0-3
64' Wissel Manchester City Wissel R. Mahrez voor R. Sterling Manchester City
64' Wissel Manchester City Wissel O. Zinchenko voor K. Walker Manchester City
66' Doelpunt Manchester City Doelpunt A. Laporte met assist van K. De Bruyne Manchester City 0-4
67' Wissel Watford Wissel D. Welbeck voor T. Deeney Watford
74' Wissel Manchester City Wissel J. Stones voor A. Laporte Manchester City
80' Gele kaart Watford Gele kaart voor A. Mariappa Watford
82' Wissel Watford Wissel N. Chalobah voor A. Doucoure Watford
87' Wissel Watford Wissel A. Masina voor R. Pereyra Watford
91' Gele kaart Watford Gele kaart voor W. Hughes Watford
Video hoogtepunten en samenvatting Watford - Manchester City
Opstellingen Watford - Manchester City
De opstellingen van Watford en Manchester City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Watford gaat aantreden in een 4-5-1 formatie en Manchester City zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Watford - Manchester City

Watford en Manchester City treffen elkaar in de 37e speelronde van de Premier League van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Michael Oliver en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Watford en Manchester City in de Premier League vond plaats op 21 september 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Manchester City. Op basis van de afgelopen 11 duels tussen beide teams is Manchester City favoriet. 9 keer wist de ploeg van Watford te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Watford. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Watford 0
Winst Manchester City 9
Totaal 11

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Watford op een 18e positie staat, terwijl we Manchester City terugvinden op de 2e plaats.