Nabeschouwing Baltika - Orenburg (1-0) || Russische Premier League 2023/2024

Zaterdag 7 oktober 2023 - 15:30 uur



In de Russische Premier League 2023/2024 neemt Baltika het zaterdag 7 oktober 2023 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Orenburg. De wedstrijd wordt gespeeld in Baltika Stadium in Kaliningrad.

Via de Baltika - Orenburg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Baltika - Orenburg (1-0)

Het Russische Premier League duel tussen Baltika en Orenburg is onder leiding van scheidsrechter Sergey Cyganok geëindigd in een 1-0 overwinning voor Baltika. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Wedstrijdstatistieken Baltika - Orenburg
Goals
1
0
Balbezit
30%
70%
Gele kaarten
1
2
Schoten totaal
8
17
Schoten op doel
3
2
Aanvallen
121
128
Gevaarlijke aanvallen
55
60
Passes
259
601
Overtredingen
15
10
Buitenspel
2
4
Corners
5
7
Wissels
5
5
LIVE Baltika - Orenburg 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Baltika - Orenburg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Baltika - Orenburg
Opstellingen Baltika - Orenburg

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Baltika - Orenburg

Baltika en Orenburg treffen elkaar in de 11e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Sergey Cyganok en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Baltika en Orenburg elkaar treffen in de Russische Premier League.

Resultaat Aantal
Winst Baltika 0
Winst Orenburg 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Baltika op een 15e positie staat, terwijl we Orenburg terugvinden op de 11e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is regenachtig.

Tags
Baltika - Orenburg Opstelling Baltika Opstelling Orenburg Live Baltika - Orenburg Live Baltika - Orenburg kijken Baltika - Orenburg kijken Live Baltika - Orenburg stream Baltika - Orenburg Fox Sports Nabeschouwing Baltika - Orenburg Uitslag Baltika - Orenburg Statistieken Baltika - Orenburg Russische Premier League 2023/2024 Baltika - Orenburg wedden Baltika - Orenburg gokken Baltika - Orenburg Unibet