Nabeschouwing Akhmat Grozny - Olimpiyets (5-1) || Russische Premier League 2023/2024

Zondag 28 april 2024 - 13:00 uur

In de Russische Premier League 2023/2024 neemt Akhmat Grozny het zondag 28 april 2024 om 13:00 uur in eigen huis op tegen Olimpiyets. De wedstrijd wordt gespeeld in Akhmat Arena in Groznyi.

Via de Akhmat Grozny - Olimpiyets live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Akhmat Grozny - Olimpiyets (5-1)

Het Russische Premier League duel tussen Akhmat Grozny en Olimpiyets is onder leiding van scheidsrechter Vladislav Bezborodov geëindigd in een 5-1 overwinning voor Akhmat Grozny. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 25e minuut door Mohamed Konaté, waarmee Akhmat Grozny met 1-0 de leiding nam. FK Nizjni Novgorod kwam in de 42e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Nikoloz Kutateladze, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 49e minuut zette Vladislav Kamilov zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Akhmat Grozny de leiding in de wedstrijd nam.

Na 53 minuten werd de voorsprong voor Akhmat Grozny vergroot nadat Mohamed Konaté de 3-1 wist te scoren. In de 54e minuut moest FK Nizjni Novgorod verder met een man minder, nadat K. Bozhenov een tweede gele kaart kreeg. In de 65e minuut werd opnieuw gescoord. Dit keer was het Milos Satara die namens Akhmat Grozny het net wist te raken. Even later viel het zesde en tevens laatste doelpunt van de wedstrijd. In de 87e minuut was het Akhmat Grozny dat via Lechi Sadulaev de stand op 5-1 zette en daarmee ook de einduitslag bepaalde.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Vladislav Bezborodov bij een 5-1 eindstand in het voordeel van Akhmat Grozny.

LIVE Akhmat Grozny - Olimpiyets 5-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Akhmat Grozny - Olimpiyets teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Gele kaart Akhmat Grozny Gele kaart voor Lucas Lovat Akhmat Grozny
25' Doelpunt Akhmat Grozny Doelpunt Mohamed Konaté Akhmat Grozny 1-0
37' Gele kaart FK Nizjni Novgorod Gele kaart voor Dmitriy Zhivoglyadov FK Nizjni Novgorod
42' Doelpunt FK Nizjni Novgorod Doelpunt Nikoloz Kutateladze met assist van Nikolay Kalinskiy  FK Nizjni Novgorod 1-1
44' Wissel FK Nizjni Novgorod Wissel K. Bozhenov voor Dmitriy Zhivoglyadov FK Nizjni Novgorod
49' Gele kaart FK Nizjni Novgorod Gele kaart voor K. Bozhenov FK Nizjni Novgorod
49' Doelpunt Akhmat Grozny Doelpunt Vladislav Kamilov met assist van Lucas Lovat Akhmat Grozny 2-1
46' Wissel FK Nizjni Novgorod Wissel Juan Manuel Boselli voor Dmitriy Stotskiy FK Nizjni Novgorod
46' Wissel Akhmat Grozny Wissel Svetoslav Kovachev voor Ivan Oleynikov Akhmat Grozny
46' Wissel FK Nizjni Novgorod Wissel Mateo Stamatov voor V. Karapuzov FK Nizjni Novgorod
51' Wissel Akhmat Grozny Wissel Miroslav Bogosavac voor Nader Ghandri Akhmat Grozny
53' Doelpunt Akhmat Grozny Doelpunt Mohamed Konaté met assist van Artem Timofeev Akhmat Grozny 3-1
54' Tweede gele kaart FK Nizjni Novgorod Tweede gele kaart voor K. Bozhenov FK Nizjni Novgorod
62' Gele kaart Akhmat Grozny Gele kaart voor Bernard Berisha Akhmat Grozny
62' Wissel FK Nizjni Novgorod Wissel Zé Turbo voor Nikoloz Kutateladze FK Nizjni Novgorod
64' Gele kaart FK Nizjni Novgorod Gele kaart voor Aleksandr Troshechkin FK Nizjni Novgorod
65' Doelpunt Akhmat Grozny Doelpunt Milos Satara Akhmat Grozny 4-1
66' Wissel Akhmat Grozny Wissel G. Agalarov voor Bernard Berisha Akhmat Grozny
66' Wissel Akhmat Grozny Wissel Lechi Sadulaev voor Mohamed Konaté Akhmat Grozny
70' Wissel Akhmat Grozny Wissel Rizvan Utsiev  voor Lucas Lovat Akhmat Grozny
80' Wissel FK Nizjni Novgorod Wissel Nikita Ermakov voor Konstantin Kuchaev FK Nizjni Novgorod
87' Doelpunt Akhmat Grozny Doelpunt Lechi Sadulaev met assist van Vladislav Kamilov Akhmat Grozny 5-1
91' Gele kaart FK Nizjni Novgorod Gele kaart voor Nikita Kakkoev FK Nizjni Novgorod
Video hoogtepunten en samenvatting Akhmat Grozny - Olimpiyets
Opstellingen Akhmat Grozny - Olimpiyets
De opstellingen van Akhmat Grozny en Olimpiyets zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Akhmat Grozny gaat aantreden in een 5-3-2 formatie en Olimpiyets zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.