Nabeschouwing Rostov - Spartak Moskva (1-5) || Russische Premier League 2023/2024

Zondag 21 april 2024 - 19:30 uur

In de Russische Premier League 2023/2024 neemt Rostov het zondag 21 april 2024 om 19:30 uur in eigen huis op tegen Spartak Moskva. De wedstrijd wordt gespeeld in Rostov Arena in Rostov.

Via de Rostov - Spartak Moskva live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rostov - Spartak Moskva (1-5)

Het Russische Premier League duel tussen Rostov en Spartak Moskva is onder leiding van scheidsrechter Vladimir Moskalev geëindigd in een 1-5 overwinning voor Spartak Moskva. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-5 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 16e minuut door D. Khlusevich, waarmee Spartak Moskva met 0-1 de leiding nam. Rostov kwam in de 36e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Egor Golenkov, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 54e minuut zette Jesús Medina zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Spartak Moskva de leiding in de wedstrijd nam.

Jesús Medina zette Spartak Moskva even later op 1-3 nadat hij een door scheidsrechter Vladimir Moskalev toegekende penalty wist te benutten. Het vijfde doelpunt van de wedstrijd volgde in de 76e minuut nadat Christopher Martins Pereira namens Spartak Moskva de bal tussen de palen wist te werken: 1-4. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 94e minuut en kwam op naam te staan van Spartak Moskva speler Théo Bongonda, die daarmee tekende voor de 1-5.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Vladimir Moskalev bij een 1-5 eindstand in het voordeel van Spartak Moskva.

LIVE Rostov - Spartak Moskva 1-5

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rostov - Spartak Moskva teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Gele kaart Rostov Gele kaart voor Maksim Osipenko Rostov
13' Gele kaart Rostov Gele kaart voor Mohammad Mohebi Rostov
16' Doelpunt Spartak Moskva Doelpunt D. Khlusevich met assist van Jesús Medina Spartak Moskva 0-1
36' Doelpunt Rostov Doelpunt Egor Golenkov met assist van Daniil Utkin Rostov 1-1
38' Gele kaart Spartak Moskva Gele kaart voor Srdjan Babic Spartak Moskva
45' Gele kaart Rostov Gele kaart voor Evgeniy Chernov Rostov
54' Doelpunt Spartak Moskva Doelpunt Jesús Medina Spartak Moskva 1-2
59' Wissel Rostov Wissel Nikolay Komlichenko voor Sergey Pesjakov Rostov
60' Penalty Spartak Moskva Penalty Jesús Medina Spartak Moskva 1-3
60' Wissel Rostov Wissel Nikita Medvedev voor Daniil Utkin Rostov
68' Wissel Spartak Moskva Wissel Aleksandr Sobolev voor M. Ignatov Spartak Moskva
68' Wissel Spartak Moskva Wissel R. Litvinov voor Jesús Medina Spartak Moskva
70' Wissel Rostov Wissel Eyad El Askalany voor Evgeniy Chernov Rostov
76' Doelpunt Spartak Moskva Doelpunt Christopher Martins Pereira Spartak Moskva 1-4
77' Wissel Spartak Moskva Wissel Anton Roshchin voor Christopher Martins Pereira Spartak Moskva
80' Gele kaart Spartak Moskva Gele kaart voor Aleksandr Sobolev Spartak Moskva
81' Wissel Rostov Wissel Ivan Komarov voor Khoren Bayramyan Rostov
81' Wissel Rostov Wissel A. Langovich voor Ilya Vakhania Rostov
90' Wissel Spartak Moskva Wissel Théo Bongonda voor Manfred Ugalde Spartak Moskva
90' Wissel Spartak Moskva Wissel N. Umyarov voor D. Prutsev Spartak Moskva
94' Doelpunt Spartak Moskva Doelpunt Théo Bongonda met assist van Aleksandr Sobolev Spartak Moskva 1-5
Video hoogtepunten en samenvatting Rostov - Spartak Moskva
Opstellingen Rostov - Spartak Moskva
De opstellingen van Rostov en Spartak Moskva zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rostov gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Spartak Moskva zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.
Coach Valeriy Karpin
Voorbeschouwing Rostov - Spartak Moskva

Rostov en Spartak Moskva treffen elkaar in de 25e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Vladimir Moskalev en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Rostov en Spartak Moskva in de Russische Premier League vond plaats op 12 november 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Spartak Moskva. Op basis van de afgelopen 25 duels tussen beide ploegen is Rostov favoriet. De thuisploeg wist 11 keer te winnen, terwijl Spartak Moskva slechts 9 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Rostov 11
Winst Spartak Moskva 9
Gelijkspel 5
Totaal 25

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Rostov op een 8e positie staat, terwijl we Spartak Moskva terugvinden op de 7e plaats.