Nabeschouwing Baltika - Rubin Kazan' (0-1) || Russische Premier League 2023/2024

Zondag 10 december 2023 - 17:45 uur

In de Russische Premier League 2023/2024 neemt Baltika het zondag 10 december 2023 om 17:45 uur in eigen huis op tegen Rubin Kazan'. De wedstrijd wordt gespeeld in Baltika Stadium in Kaliningrad.

Via de Baltika - Rubin Kazan' live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Baltika - Rubin Kazan' (0-1)

Het Russische Premier League duel tussen Baltika en Rubin Kazan' is onder leiding van scheidsrechter Vladislav Bezborodov geëindigd in een 0-1 overwinning voor Rubin Kazan'. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 7e minuut door Mirlind Daku, waarmee Rubin Kazan met 0-1 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Rubin Kazan' dat het doel van de tegenstander meerdere keren onder vuur nam. De verschillende doelpogingen zouden echter geen treffer meer opleveren voor de bezoekers.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Rubin Kazan'.

LIVE Baltika - Rubin Kazan' 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Baltika - Rubin Kazan' teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Doelpunt Rubin Kazan Doelpunt Mirlind Daku met assist van Igor Vujacic Rubin Kazan 0-1
18' Gele kaart Baltika Gele kaart voor Nikola Radmanovac Baltika
23' Gele kaart Baltika Gele kaart voor Maksim Kuzmin Baltika
37' Gele kaart Rubin Kazan Gele kaart voor Aleksey Gritsaenko Rubin Kazan
46' Wissel Baltika Wissel Ángelo Henríquez voor Nikola Radmanovac Baltika
60' Wissel Rubin Kazan Wissel Igor Rozhkov voor Ruslan Bezrukov Rubin Kazan
70' Wissel Rubin Kazan Wissel Aleksandr Lomovitskiy voor Nikola Čumić Rubin Kazan
70' Wissel Rubin Kazan Wissel Aleksandr Zotov voor Lazar Ranđelović Rubin Kazan
73' Wissel Baltika Wissel Artur Galoyan voor Sergey Pryakhin Baltika
81' Wissel Baltika Wissel Aslan Dudiev voor Nathan Gassama Baltika
87' Wissel Rubin Kazan Wissel Oleg Ivanov voor Valentín Vada Rubin Kazan
Video hoogtepunten en samenvatting Baltika - Rubin Kazan'
Opstellingen Baltika - Rubin Kazan'
De opstellingen van Baltika en Rubin Kazan' zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Baltika gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Rubin Kazan' zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Formatie 3-4-2-1
Coach Rashid Rakhimov
Voorbeschouwing Baltika - Rubin Kazan'

Baltika en Rubin Kazan' treffen elkaar in de 18e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Vladislav Bezborodov en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Baltika en Rubin Kazan' in de Russische Premier League vond plaats op 27 oktober 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Rubin Kazan'. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Rubin Kazan' favoriet. 1 keer wist de ploeg van Baltika te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Baltika. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Baltika 0
Winst Rubin Kazan' 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Baltika op een 15e positie staat, terwijl we Rubin Kazan' terugvinden op de 8e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is sneeuw.