Nabeschouwing Brighton & Hove Albion - Leicester City (0-2) || Premier League 2019/2020

Zaterdag 23 november 2019 - 16:00 uur

In de Premier League 2019/2020 neemt Brighton & Hove Albion het zaterdag 23 november 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Leicester City. De wedstrijd wordt gespeeld in The American Express Community Stadium in Falmer.

Via de Brighton & Hove Albion - Leicester City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Brighton & Hove Albion - Leicester City (0-2)

Het Premier League duel tussen Brighton & Hove Albion en Leicester City is onder leiding van scheidsrechter Mike Dean geëindigd in een 0-2 overwinning voor Leicester City. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 64e minuut door A. Perez, waarmee Leicester City met 0-1 de leiding nam. Een penalty zorgde er later in de 82e minuut voor dat Leicester City via J. Vardy op 0-2 kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Leicester City.

LIVE Brighton & Hove Albion - Leicester City 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Brighton & Hove Albion - Leicester City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Gele kaart Brighton & Hove Albion Gele kaart voor A. Webster Brighton & Hove Albion
48' Gele kaart Brighton & Hove Albion Gele kaart voor D. Stephens Brighton & Hove Albion
62' Wissel Leicester City Wissel W. Morgan voor J. Evans Leicester City
64' Doelpunt Leicester City Doelpunt A. Perez met assist van J. Vardy Leicester City 0-1
70' Wissel Leicester City Wissel D. Praet voor A. Perez Leicester City
78' Wissel Brighton & Hove Albion Wissel Y. Bissouma voor D. Stephens Brighton & Hove Albion
78' Wissel Brighton & Hove Albion Wissel E. Schelotto voor M. Montoya Brighton & Hove Albion
78' Wissel Leicester City Wissel D. Gray voor H. Barnes Leicester City
82' Penalty Leicester City Penalty J. Vardy Leicester City 0-2
Video hoogtepunten en samenvatting Brighton & Hove Albion - Leicester City
Opstellingen Brighton & Hove Albion - Leicester City
De opstellingen van Brighton & Hove Albion en Leicester City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Brighton & Hove Albion gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Leicester City zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Voorbeschouwing Brighton & Hove Albion - Leicester City

Brighton & Hove Albion en Leicester City treffen elkaar in de 13e speelronde van de Premier League van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Mike Dean en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Brighton & Hove Albion en Leicester City in de Premier League vond plaats op 26 februari 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Leicester City. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide teams is Leicester City favoriet. 3 keer wist de ploeg van Brighton & Hove Albion te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Brighton & Hove Albion. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Brighton & Hove Albion 0
Winst Leicester City 3
Totaal 4

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Brighton & Hove Albion op een 11e positie staat, terwijl we Leicester City terugvinden op de 2e plaats.