Nabeschouwing Brighton & Hove Albion - Manchester United (0-3) || Premier League 2019/2020

Dinsdag 30 juni 2020 - 21:15 uur

In de Premier League 2019/2020 neemt Brighton & Hove Albion het dinsdag 30 juni 2020 om 21:15 uur in eigen huis op tegen Manchester United. De wedstrijd wordt gespeeld in The American Express Community Stadium in Falmer.

Via de Brighton & Hove Albion - Manchester United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Brighton & Hove Albion - Manchester United (0-3)

Het Premier League duel tussen Brighton & Hove Albion en Manchester United is onder leiding van scheidsrechter Andre Marriner geëindigd in een 0-3 overwinning voor Manchester United. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 16e minuut door M. Greenwood, waarmee Manchester United met 0-1 de leiding nam. Manchester United vergrootte in de 29e minuut de voorsprong nadat het via een goal van B. Fernandes op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 50e minuut volgde een derde treffer van Manchester United, waarmee B. Fernandes zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Andre Marriner, waardoor Manchester United dankzij een 0-3 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Brighton & Hove Albion - Manchester United 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Brighton & Hove Albion - Manchester United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Doelpunt Manchester United Doelpunt M. Greenwood met assist van A. Wan-Bissaka Manchester United 0-1
29' Doelpunt Manchester United Doelpunt B. Fernandes met assist van P. Pogba Manchester United 0-2
46' Wissel Brighton & Hove Albion Wissel N. Maupay voor D. Propper Brighton & Hove Albion
46' Wissel Brighton & Hove Albion Wissel L. Trossard voor T. Lamptey Brighton & Hove Albion
49' Gele kaart Manchester United Gele kaart voor L. Shaw Manchester United
50' Doelpunt Manchester United Doelpunt B. Fernandes met assist van M. Greenwood Manchester United 0-3
64' Wissel Manchester United Wissel A. Pereira voor B. Fernandes Manchester United
64' Wissel Manchester United Wissel S. McTominay voor P. Pogba Manchester United
64' Wissel Manchester United Wissel B. Williams voor L. Shaw Manchester United
78' Wissel Manchester United Wissel O. Ighalo voor A. Martial Manchester United
78' Wissel Manchester United Wissel D. James voor M. Rashford Manchester United
81' Wissel Brighton & Hove Albion Wissel A. Mooy voor A. Mac Allister Brighton & Hove Albion
81' Wissel Brighton & Hove Albion Wissel Bernardo voor L. Dunk Brighton & Hove Albion
87' Wissel Brighton & Hove Albion Wissel S. March voor A. Connolly Brighton & Hove Albion
Video hoogtepunten en samenvatting Brighton & Hove Albion - Manchester United
Opstellingen Brighton & Hove Albion - Manchester United
De opstellingen van Brighton & Hove Albion en Manchester United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Brighton & Hove Albion gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Manchester United zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.