Nabeschouwing Brighton & Hove Albion - Newcastle United (0-0) || Premier League 2019/2020

Maandag 20 juli 2020 - 19:00 uur

In de Premier League 2019/2020 neemt Brighton & Hove Albion het maandag 20 juli 2020 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Newcastle United. De wedstrijd wordt gespeeld in The American Express Community Stadium in Falmer.

Via de Brighton & Hove Albion - Newcastle United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Brighton & Hove Albion - Newcastle United (0-0)

De Premier League 2019/2020 wedstrijd tussen Brighton & Hove Albion en Newcastle United geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het was Brighton & Hove Albion dat gedurende de wedstrijd het meeste balbezit had en van daaruit probeerde om iets te creëren. De meeste kansen waren voor Brighton & Hove Albion, dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Simon Hooper niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Brighton & Hove Albion - Newcastle United 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Brighton & Hove Albion - Newcastle United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

23' Gele kaart Brighton & Hove Albion Gele kaart voor Y. Bissouma Brighton & Hove Albion
26' Gele kaart Brighton & Hove Albion Gele kaart voor P. Gross Brighton & Hove Albion
31' Gele kaart Newcastle United Gele kaart voor M. Ritchie Newcastle United
46' Gele kaart Brighton & Hove Albion Gele kaart voor D. Stephens Brighton & Hove Albion
58' Wissel Brighton & Hove Albion Wissel S. March voor A. Mooy Brighton & Hove Albion
58' Wissel Brighton & Hove Albion Wissel A. Mac Allister voor P. Gross Brighton & Hove Albion
63' Gele kaart Newcastle United Gele kaart voor D. Rose Newcastle United
73' Wissel Brighton & Hove Albion Wissel D. Propper voor Y. Bissouma Brighton & Hove Albion
73' Wissel Brighton & Hove Albion Wissel G. Murray voor N. Maupay Brighton & Hove Albion
74' Wissel Newcastle United Wissel Joelinton voor A. Saint-Maximin Newcastle United
74' Wissel Newcastle United Wissel A. Carroll voor D. Gayle Newcastle United
86' Wissel Brighton & Hove Albion Wissel S. Duffy voor T. Lamptey Brighton & Hove Albion
86' Wissel Newcastle United Wissel V. Lazaro voor M. Almiron Newcastle United
87' Gele kaart Brighton & Hove Albion Gele kaart voor A. Webster Brighton & Hove Albion
Video hoogtepunten en samenvatting Brighton & Hove Albion - Newcastle United
Opstellingen Brighton & Hove Albion - Newcastle United
De opstellingen van Brighton & Hove Albion en Newcastle United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Brighton & Hove Albion gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Newcastle United zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.