Nabeschouwing Everton - Liverpool (0-0) || Premier League 2019/2020

Zondag 21 juni 2020 - 20:00 uur

In de Premier League 2019/2020 neemt Everton het zondag 21 juni 2020 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Liverpool. De wedstrijd wordt gespeeld in Goodison Park in Liverpool.

Via de Everton - Liverpool live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Everton - Liverpool (0-0)

De Premier League 2019/2020 wedstrijd tussen Everton en Liverpool geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het meeste balbezit was gedurende de wedstrijd voor Liverpool, dat de bal veel in de ploeg hield en daarmee voldoende mogelijkheid had om iets op te bouwen. Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Mike Dean niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Everton - Liverpool 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Everton - Liverpool teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Gele kaart Liverpool Gele kaart voor J. Milner Liverpool
40' Gele kaart Everton Gele kaart voor M. Keane Everton
43' Wissel Liverpool Wissel J. Gomez voor J. Milner Liverpool
46' Wissel Liverpool Wissel A. Oxlade-Chamberlain voor T. Minamino Liverpool
60' Wissel Everton Wissel G. Sigurdsson voor A. Gordon Everton
61' Gele kaart Everton Gele kaart voor L. Digne Everton
65' Wissel Liverpool Wissel G. Wijnaldum voor N. Keita Liverpool
65' Wissel Liverpool Wissel D. Origi voor R. Firmino Liverpool
73' Wissel Liverpool Wissel D. Lovren voor J. Matip Liverpool
85' Gele kaart Liverpool Gele kaart voor D. Origi Liverpool
88' Wissel Everton Wissel Bernard voor A. Iwobi Everton
93' Wissel Everton Wissel M. Kean voor D. Calvert-Lewin Everton
Video hoogtepunten en samenvatting Everton - Liverpool
Opstellingen Everton - Liverpool
De opstellingen van Everton en Liverpool zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Everton gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Liverpool zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Everton - Liverpool

Everton en Liverpool treffen elkaar in de 30e speelronde van de Premier League van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Mike Dean en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Everton en Liverpool in de Premier League vond plaats op 4 december 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Liverpool. Op basis van de afgelopen 29 duels tussen beide teams is Liverpool favoriet. 15 keer wist de ploeg van Everton te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Everton. 12 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Everton 2
Winst Liverpool 15
Gelijkspel 12
Totaal 29

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Everton op een 12e positie staat, terwijl we Liverpool terugvinden op de 1e plaats.