Nabeschouwing Everton - Norwich City (0-2) || Premier League 2019/2020

Zaterdag 23 november 2019 - 16:00 uur

In de Premier League 2019/2020 neemt Everton het zaterdag 23 november 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Norwich City. De wedstrijd wordt gespeeld in Goodison Park in Liverpool.

Via de Everton - Norwich City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Everton - Norwich City (0-2)

Het Premier League duel tussen Everton en Norwich City is onder leiding van scheidsrechter Anthony Taylor geëindigd in een 0-2 overwinning voor Norwich City. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 54e minuut door T. Cantwell, waarmee Norwich City met 0-1 de leiding nam. Laat in de wedstrijd wist Norwich City opnieuw te scoren. In de 92e minuut was het D. Srbeny die de 0-2 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor Norwich City.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Norwich City.

LIVE Everton - Norwich City 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Everton - Norwich City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Gele kaart Everton Gele kaart voor M. Schneiderlin Everton
23' Gele kaart Norwich City Gele kaart voor C. Zimmermann Norwich City
47' Gele kaart Norwich City Gele kaart voor S. Byram Norwich City
54' Doelpunt Norwich City Doelpunt T. Cantwell met assist van T. Pukki Norwich City 0-1
56' Wissel Everton Wissel A. Iwobi voor M. Schneiderlin Everton
66' Wissel Everton Wissel D. Calvert-Lewin voor T. Walcott Everton
66' Wissel Everton Wissel S. Coleman voor D. Sidibe Everton
80' Wissel Norwich City Wissel E. Buendia voor T. Cantwell Norwich City
81' Gele kaart Everton Gele kaart voor M. Holgate Everton
81' Gele kaart Norwich City Gele kaart voor M. J. Aarons Norwich City
84' Gele kaart Norwich City Gele kaart voor A. Tettey Norwich City
87' Gele kaart Norwich City Gele kaart voor K. McLean Norwich City
88' Wissel Norwich City Wissel I. Amadou voor K. McLean Norwich City
91' Wissel Norwich City Wissel D. Srbeny voor T. Pukki Norwich City
92' Doelpunt Norwich City Doelpunt D. Srbeny Norwich City 0-2
93' Gele kaart Everton Gele kaart voor S. Coleman Everton
Video hoogtepunten en samenvatting Everton - Norwich City
Opstellingen Everton - Norwich City
De opstellingen van Everton en Norwich City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Everton gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Norwich City zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.