Nabeschouwing Fakel - Spartak Moskva (2-0) || Russische Premier League 2023/2024

Zaterdag 28 oktober 2023 - 13:00 uur

In de Russische Premier League 2023/2024 neemt Fakel het zaterdag 28 oktober 2023 om 13:00 uur in eigen huis op tegen Spartak Moskva. De wedstrijd wordt gespeeld in Central'nyi Stadion Profsoyuzov in Voronezh.

Via de Fakel - Spartak Moskva live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fakel - Spartak Moskva (2-0)

Het Russische Premier League duel tussen Fakel en Spartak Moskva is onder leiding van scheidsrechter Vladislav Bezborodov geëindigd in een 2-0 overwinning voor Fakel. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste opvallende moment van de wedstrijd was de rode kaart voor Srđan Babić van Spartak Moskva. Na een tweede gele kaart te hebben gekregen moest deze in de 70e minuut het veld moest verlaten. Een penalty zorgde er later in de 71e minuut voor dat Fakel via Evgeniy Markov op 1-0 kwam te staan. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 1-0 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Fakel via een goal van Maksim Maksimov in de 83e minuut verder uit naar een stand van 2-0.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Fakel.

LIVE Fakel - Spartak Moskva 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fakel - Spartak Moskva teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

29' Gele kaart Fakel Gele kaart voor Sergey Bozhin Fakel
35' Gele kaart Spartak Moskva Gele kaart voor Srđan Babić Spartak Moskva
66' Wissel Fakel Wissel Igor Kalinin voor Fedor Kudryashov Fakel
66' Wissel Spartak Moskva Wissel Christopher Martins Pereira voor Mikhail Ignatov Spartak Moskva
66' Wissel Spartak Moskva Wissel Nail Umyarov voor Ruslan Litvinov Spartak Moskva
67' Gele kaart Spartak Moskva Gele kaart voor Alexis Duarte Spartak Moskva
70' Tweede gele kaart Spartak Moskva Tweede gele kaart voor Srđan Babić Spartak Moskva
71' Penalty Fakel Penalty Evgeniy Markov Fakel 1-0
73' Wissel Spartak Moskva Wissel Jesús Medina voor Anton Zinkovskiy Spartak Moskva
73' Wissel Spartak Moskva Wissel Nikita Chernov voor Danil Prutsev Spartak Moskva
79' Wissel Fakel Wissel Maksim Maksimov voor Evgeniy Markov Fakel
79' Wissel Fakel Wissel Nichita Moțpan voor Ilnur Alshin Fakel
80' Wissel Spartak Moskva Wissel Pavel Maslov voor Alexis Duarte Spartak Moskva
83' Doelpunt Fakel Doelpunt Maksim Maksimov met assist van Vyacheslav Yakimov Fakel 2-0
86' Gele kaart Spartak Moskva Gele kaart voor Nail Umyarov Spartak Moskva
91' Wissel Fakel Wissel Kirill Suslov voor Vyacheslav Yakimov Fakel
91' Wissel Fakel Wissel Aleksandr Dolgov voor Khyzyr Appaev Fakel
Video hoogtepunten en samenvatting Fakel - Spartak Moskva
Opstellingen Fakel - Spartak Moskva
De opstellingen van Fakel en Spartak Moskva zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Fakel gaat aantreden in een 4-1-3-2 formatie en Spartak Moskva zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 4-1-3-2
Coach Sergey Tashuev
Voorbeschouwing Fakel - Spartak Moskva

Fakel en Spartak Moskva treffen elkaar in de 13e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Vladislav Bezborodov en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Fakel en Spartak Moskva in de Russische Premier League vond plaats op 11 maart 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Spartak Moskva. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide teams is Spartak Moskva favoriet. 2 keer wist de ploeg van Fakel te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Fakel. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Fakel 0
Winst Spartak Moskva 2

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Fakel op een 13e positie staat, terwijl we Spartak Moskva terugvinden op de 5e plaats.