Nabeschouwing Krylya Sovetov - Orenburg (1-1) || Russische Premier League 2023/2024

Zaterdag 28 oktober 2023 - 15:30 uur

In de Russische Premier League 2023/2024 neemt Krylya Sovetov het zaterdag 28 oktober 2023 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Orenburg. De wedstrijd wordt gespeeld in Samara Arena in Samara.

Via de Krylya Sovetov - Orenburg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Krylya Sovetov - Orenburg (1-1)

De Russische Premier League 2023/2024 wedstrijd tussen Krylya Sovetov en Orenburg geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 24e minuut door Benjamín Garré, waarmee Krylya Sovetov met 1-0 de leiding nam. Orenburg kwam na 66 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van Matías Pérez , waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Krylya Sovetov - Orenburg 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Krylya Sovetov - Orenburg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

24' Doelpunt Krylya Sovetov Doelpunt Benjamín Garré met assist van Glenn Bijl Krylya Sovetov 1-0
46' Wissel Orenburg Wissel Jimmy Marín voor Yaroslav Mikhailov Orenburg
46' Wissel Orenburg Wissel Vladimir Obukhov voor Ivan Basic Orenburg
60' Gele kaart Orenburg Gele kaart voor Jimmy Marín Orenburg
66' Doelpunt Orenburg Doelpunt Matías Pérez  met assist van Arsen Adamov Orenburg 1-1
71' Wissel Krylya Sovetov Wissel Amar Rahmanović voor Vladislav Shitov Krylya Sovetov
76' Gele kaart Orenburg Gele kaart voor Lucas Vera Orenburg
81' Vladimir Obukhov Orenburg
83' Gele kaart Orenburg Gele kaart voor Vladimir Obukhov Orenburg
87' Wissel Krylya Sovetov Wissel Vladimir Sychevoy voor Roman Ezhov Krylya Sovetov
87' Wissel Krylya Sovetov Wissel Georgi Zotov voor Dmytro Ivanisenia Krylya Sovetov
93' Wissel Krylya Sovetov Wissel Ilya Gaponov voor Nikita Saltykov Krylya Sovetov
93' Wissel Krylya Sovetov Wissel Vladimir Khubulov voor Maksim Vityugov Krylya Sovetov
Video hoogtepunten en samenvatting Krylya Sovetov - Orenburg
Opstellingen Krylya Sovetov - Orenburg
De opstellingen van Krylya Sovetov en Orenburg zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Krylya Sovetov gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Orenburg zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.