Nabeschouwing Krylya Sovetov - Rubin Kazan' (2-0) || Russische Premier League 2023/2024

Zondag 14 april 2024 - 18:00 uur

In de Russische Premier League 2023/2024 neemt Krylya Sovetov het zondag 14 april 2024 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Rubin Kazan'. De wedstrijd wordt gespeeld in Samara Arena in Samara.

Via de Krylya Sovetov - Rubin Kazan' live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Krylya Sovetov - Rubin Kazan' (2-0)

Het Russische Premier League duel tussen Krylya Sovetov en Rubin Kazan' is onder leiding van scheidsrechter Roman Galimov geëindigd in een 2-0 overwinning voor Krylya Sovetov. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 9e minuut door Yuri Gorshkov, waarmee Krylya Sovetov met 1-0 de leiding nam. Laat in de wedstrijd wist Krylya Sovetov opnieuw te scoren. In de 96e minuut was het Vladimir Khubulov die de 2-0 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor Krylya Sovetov.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Krylya Sovetov.

LIVE Krylya Sovetov - Rubin Kazan' 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Krylya Sovetov - Rubin Kazan' teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Gele kaart Rubin Kazan Gele kaart voor Ugochukwu Iwu  Rubin Kazan
9' Doelpunt Krylya Sovetov Doelpunt Yuri Gorshkov Krylya Sovetov 1-0
9' Gele kaart Rubin Kazan Gele kaart voor Rashid Rakhimov Rubin Kazan
24' Gele kaart Rubin Kazan Gele kaart voor Igor Vujacic Rubin Kazan
26' Gele kaart Rubin Kazan Gele kaart voor Lazar Randjelovic Rubin Kazan
28' Gele kaart Krylya Sovetov Gele kaart voor Yuri Gorshkov Krylya Sovetov
34' Gele kaart Rubin Kazan Gele kaart voor Valentín Vada Rubin Kazan
34' Gele kaart Krylya Sovetov Gele kaart voor Maksim Vityugov Krylya Sovetov
45' Gele kaart Rubin Kazan Gele kaart voor Dmitriy Kabutov Rubin Kazan
56' Wissel Krylya Sovetov Wissel Vladimir Khubulov voor Franco Orozco Krylya Sovetov
70' Wissel Krylya Sovetov Wissel Ilya Gaponov voor Amar Rahmanovic Krylya Sovetov
70' Wissel Krylya Sovetov Wissel Kirill Pechenin voor Yuri Gorshkov Krylya Sovetov
76' Gele kaart Krylya Sovetov Gele kaart voor Fernando Costanza Krylya Sovetov
81' Wissel Rubin Kazan Wissel Dardan Shabanhaxhaj voor I. Rozhkov Rubin Kazan
89' Wissel Rubin Kazan Wissel K. Taheri voor Valentín Vada Rubin Kazan
89' Wissel Rubin Kazan Wissel Darko Jevtic  voor Lazar Randjelovic Rubin Kazan
90' Wissel Krylya Sovetov Wissel Georgi Zotov voor N. Saltykov Krylya Sovetov
96' Doelpunt Krylya Sovetov Doelpunt Vladimir Khubulov met assist van Roman Ezhov Krylya Sovetov 2-0
Video hoogtepunten en samenvatting Krylya Sovetov - Rubin Kazan'
Opstellingen Krylya Sovetov - Rubin Kazan'
De opstellingen van Krylya Sovetov en Rubin Kazan' zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Krylya Sovetov gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Rubin Kazan' zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.