Nabeschouwing Manchester United - Tottenham Hotspur (2-1) || Premier League 2019/2020

Woensdag 4 december 2019 - 20:30 uur

In de Premier League 2019/2020 neemt Manchester United het woensdag 4 december 2019 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Tottenham Hotspur. De wedstrijd wordt gespeeld in Old Trafford in Manchester.

Via de Manchester United - Tottenham Hotspur live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Manchester United - Tottenham Hotspur (2-1)

Het Premier League duel tussen Manchester United en Tottenham Hotspur is onder leiding van scheidsrechter Paul Tierney geëindigd in een 2-1 overwinning voor Manchester United. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 6e minuut door M. Rashford, waarmee Manchester United met 1-0 de leiding nam. Tottenham Hotspur kwam in de 39e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van D. Alli, die daarmee de stand op 1-1 zette. Door een benutte penalty kwam Manchester United vervolgens op 2-1. Het was M. Rashford die vanaf 11 meter wist te scoren in de 49e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Paul Tierney, waardoor Manchester United dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Manchester United - Tottenham Hotspur 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Manchester United - Tottenham Hotspur teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Doelpunt Manchester United Doelpunt M. Rashford Manchester United 1-0
13' Gele kaart Tottenham Hotspur Gele kaart voor H. Winks Tottenham Hotspur
39' Doelpunt Tottenham Hotspur Doelpunt D. Alli Tottenham Hotspur 1-1
49' Penalty Manchester United Penalty M. Rashford Manchester United 2-1
64' Wissel Tottenham Hotspur Wissel C. Eriksen voor Lucas Tottenham Hotspur
70' Wissel Tottenham Hotspur Wissel T. Ndombele voor H. Winks Tottenham Hotspur
80' Wissel Manchester United Wissel A. Pereira voor M. Greenwood Manchester United
86' Wissel Tottenham Hotspur Wissel G. Lo Celso voor M. Sissoko Tottenham Hotspur
87' Wissel Manchester United Wissel L. Shaw voor J. Lingard Manchester United
Video hoogtepunten en samenvatting Manchester United - Tottenham Hotspur
Opstellingen Manchester United - Tottenham Hotspur
De opstellingen van Manchester United en Tottenham Hotspur zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Manchester United gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Tottenham Hotspur zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Manchester United - Tottenham Hotspur

Manchester United en Tottenham Hotspur treffen elkaar in de 15e speelronde van de Premier League van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Paul Tierney en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Manchester United en Tottenham Hotspur in de Premier League vond plaats op 13 januari 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Manchester United. Op basis van de afgelopen 28 duels tussen beide ploegen is Manchester United favoriet. De thuisploeg wist 15 keer te winnen, terwijl Tottenham Hotspur slechts 6 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 7 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Manchester United 15
Winst Tottenham Hotspur 6
Gelijkspel 7
Totaal 28

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Manchester United op een 10e positie staat, terwijl we Tottenham Hotspur terugvinden op de 6e plaats.