Nabeschouwing Newcastle United - Tottenham Hotspur (1-3) || Premier League 2019/2020

Woensdag 15 juli 2020 - 19:00 uur

In de Premier League 2019/2020 neemt Newcastle United het woensdag 15 juli 2020 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Tottenham Hotspur. De wedstrijd wordt gespeeld in St. James' Park in Newcastle upon Tyne.

Via de Newcastle United - Tottenham Hotspur live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Newcastle United - Tottenham Hotspur (1-3)

Het Premier League duel tussen Newcastle United en Tottenham Hotspur is onder leiding van scheidsrechter David Coote geëindigd in een 1-3 overwinning voor Tottenham Hotspur. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 27e minuut door Son Heung-Min, waarmee Tottenham Hotspur met 0-1 de leiding nam. Newcastle United kwam in de 56e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van M. Ritchie, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 60e minuut zette H. Kane zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Tottenham Hotspur de leiding in de wedstrijd nam.

Na 90 minuten werd de voorsprong voor Tottenham Hotspur vergroot nadat H. Kane de 1-3 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Tottenham Hotspur.

LIVE Newcastle United - Tottenham Hotspur 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Newcastle United - Tottenham Hotspur teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

27' Doelpunt Tottenham Hotspur Doelpunt Son Heung-Min met assist van G. Lo Celso Tottenham Hotspur 0-1
31' Gele kaart Tottenham Hotspur Gele kaart voor T. Alderweireld Tottenham Hotspur
35' Gele kaart Newcastle United Gele kaart voor F. Fernandez Newcastle United
55' Wissel Newcastle United Wissel V. Lazaro voor D. Yedlin Newcastle United
56' Doelpunt Newcastle United Doelpunt M. Ritchie Newcastle United 1-1
57' Wissel Tottenham Hotspur Wissel S. Bergwijn voor Lucas Tottenham Hotspur
60' Doelpunt Tottenham Hotspur Doelpunt H. Kane met assist van S. Bergwijn Tottenham Hotspur 1-2
62' Wissel Tottenham Hotspur Wissel E. Lamela voor G. Lo Celso Tottenham Hotspur
65' Gele kaart Newcastle United Gele kaart voor J. Shelvey Newcastle United
69' Wissel Newcastle United Wissel Joelinton voor D. Gayle Newcastle United
74' Gele kaart Tottenham Hotspur Gele kaart voor H. Kane Tottenham Hotspur
85' Gele kaart Tottenham Hotspur Gele kaart voor B. Davies Tottenham Hotspur
86' Wissel Newcastle United Wissel M. Longstaff voor N. Bentaleb Newcastle United
90' Doelpunt Tottenham Hotspur Doelpunt H. Kane Tottenham Hotspur 1-3
91' Wissel Tottenham Hotspur Wissel J. Vertonghen voor H. Kane Tottenham Hotspur
Video hoogtepunten en samenvatting Newcastle United - Tottenham Hotspur
Opstellingen Newcastle United - Tottenham Hotspur
De opstellingen van Newcastle United en Tottenham Hotspur zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Newcastle United gaat aantreden in een 5-3-2 formatie en Tottenham Hotspur zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 5-3-2
Coach Steve Bruce
Coach José Mario Felix dos Santos Mourinho
Voorbeschouwing Newcastle United - Tottenham Hotspur

Newcastle United en Tottenham Hotspur treffen elkaar in de 36e speelronde van de Premier League van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter David Coote en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Newcastle United en Tottenham Hotspur in de Premier League vond plaats op 25 augustus 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Newcastle United. Op basis van de afgelopen 25 duels tussen beide ploegen is Newcastle United favoriet. De thuisploeg wist 12 keer te winnen, terwijl Tottenham Hotspur slechts 11 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Newcastle United 12
Winst Tottenham Hotspur 11
Totaal 25

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Newcastle United op een 13e positie staat, terwijl we Tottenham Hotspur terugvinden op de 7e plaats.