Nabeschouwing Newcastle United - West Ham United (2-2) || Premier League 2019/2020

Zondag 5 juli 2020 - 15:15 uur



In de Premier League 2019/2020 neemt Newcastle United het zondag 5 juli 2020 om 15:15 uur in eigen huis op tegen West Ham United. De wedstrijd wordt gespeeld in St. James' Park in Newcastle upon Tyne.

Via de Newcastle United - West Ham United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Newcastle United - West Ham United (2-2)

De Premier League 2019/2020 wedstrijd tussen Newcastle United en West Ham United geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. West Ham United kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 4e minuut, dankzij een goal van M. Antonio. Newcastle United kwam in de 17e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van M. Almiron, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 65e minuut zette T. Soucek zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee West Ham United de leiding in de wedstrijd nam.

Na 67 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat J. Shelvey de 2-2 maakte voor Newcastle United.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

Wedstrijdstatistieken Newcastle United - West Ham United
Goals
2
2
Balbezit
57%
43%
Gele kaarten
1
0
Schoten totaal
12
16
Schoten op doel
5
6
Aanvallen
99
118
Gevaarlijke aanvallen
41
62
Passes
513
381
Overtredingen
9
10
Buitenspel
1
1
Corners
6
4
Wissels
4
2
LIVE Newcastle United - West Ham United 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Newcastle United - West Ham United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
4' Doelpunt West Ham United Doelpunt M. Antonio met assist van J. Bowen West Ham United 0-1
17' Doelpunt Newcastle United Doelpunt M. Almiron met assist van E. Krafth Newcastle United 1-1
37' Gele kaart Newcastle United Gele kaart voor D. Gayle Newcastle United
43' Wissel Newcastle United Wissel N. Bentaleb voor I. Hayden Newcastle United
57' Wissel West Ham United Wissel M. Noble voor M. Lanzini West Ham United
65' Doelpunt West Ham United Doelpunt T. Soucek West Ham United 1-2
67' Doelpunt Newcastle United Doelpunt J. Shelvey met assist van D. Gayle Newcastle United 2-2
69' Wissel Newcastle United Wissel V. Lazaro voor A. Saint-Maximin Newcastle United
70' Wissel Newcastle United Wissel M. Ritchie voor D. Gayle Newcastle United
75' Wissel West Ham United Wissel A. Yarmolenko voor P. Fornals West Ham United
81' Wissel Newcastle United Wissel A. Carroll voor Joelinton Newcastle United
Video hoogtepunten en samenvatting Newcastle United - West Ham United
Opstellingen Newcastle United - West Ham United
De opstellingen van Newcastle United en West Ham United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Newcastle United gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en West Ham United zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Coach Steve Bruce
Wissels Newcastle United
# Speler Pos.
26 Karl Darlow K
5 Fabian Lukas Schär V
28 Danny Rose V
22 DeAndre Yedlin V
11 Matt Ritchie M
43 Matthew Longstaff M
23 Valentino Lazaro M
42 Nabil Bentaleb M
7 Andy Carroll A
Formatie 4-2-3-1
Coach David Moyes
Voorbeschouwing Newcastle United - West Ham United

Newcastle United en West Ham United treffen elkaar in de 33e speelronde van de Premier League van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Craig Pawson en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Newcastle United en West Ham United in de Premier League vond plaats op 2 november 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Newcastle United. Op basis van de afgelopen 23 duels tussen beide ploegen is Newcastle United favoriet. De thuisploeg wist 11 keer te winnen, terwijl West Ham United slechts 6 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 6 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Newcastle United 11
Winst West Ham United 6
Gelijkspel 6
Totaal 23

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Newcastle United op een 12e positie staat, terwijl we West Ham United terugvinden op de 16e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is regenachtig.

Tags
Newcastle United - West Ham United Opstelling Newcastle United Opstelling West Ham United Live Newcastle United - West Ham United Live Newcastle United - West Ham United kijken Newcastle United - West Ham United kijken Live Newcastle United - West Ham United stream Newcastle United - West Ham United Fox Sports Nabeschouwing Newcastle United - West Ham United Uitslag Newcastle United - West Ham United Statistieken Newcastle United - West Ham United Premier League 2019/2020 Newcastle United - West Ham United wedden Newcastle United - West Ham United gokken Newcastle United - West Ham United Unibet