Nabeschouwing Norwich City - AFC Bournemouth (1-0) || Premier League 2019/2020

Zaterdag 18 januari 2020 - 16:00 uur

In de Premier League 2019/2020 neemt Norwich City het zaterdag 18 januari 2020 om 16:00 uur in eigen huis op tegen AFC Bournemouth. De wedstrijd wordt gespeeld in Carrow Road in Norwich.

Via de Norwich City - AFC Bournemouth live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Norwich City - AFC Bournemouth (1-0)

Het Premier League duel tussen Norwich City en AFC Bournemouth is onder leiding van scheidsrechter Paul Tierney geëindigd in een 1-0 overwinning voor Norwich City. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor S. Cook in de 31e minuut, waardoor AFC Bournemouth met een man minder kwam te staan. Een penalty zorgde er later in de 33e minuut voor dat Norwich City via T. Pukki op 1-0 kwam te staan. In de 76e minuut moest Norwich City verder met een man minder nadat B. Godfrey een rode kaart had gekregen. Het lukte AFC Bournemouth in het restant van de wedstrijd echter niet om hiervan te profiteren, want na de rode kaart werd er door beide ploegen niet meer gescoord.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Norwich City.

LIVE Norwich City - AFC Bournemouth 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Norwich City - AFC Bournemouth teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

31' Rode kaart AFC Bournemouth Rode kaart voor S. Cook AFC Bournemouth
33' Penalty Norwich City Penalty T. Pukki Norwich City 1-0
34' Wissel AFC Bournemouth Wissel S. Francis voor H. Wilson AFC Bournemouth
50' Gele kaart Norwich City Gele kaart voor E. Buendia Norwich City
76' Rode kaart Norwich City Rode kaart voor B. Godfrey Norwich City
77' Gele kaart AFC Bournemouth Gele kaart voor C. Wilson AFC Bournemouth
77' Gele kaart Norwich City Gele kaart voor T. Krul Norwich City
78' Wissel Norwich City Wissel G. Hanley voor O. Duda Norwich City
78' Wissel AFC Bournemouth Wissel D. Solanke voor J. Lerma AFC Bournemouth
85' Wissel Norwich City Wissel J. Drmic voor T. Pukki Norwich City
86' Wissel AFC Bournemouth Wissel L. Cook voor D. Gosling AFC Bournemouth
93' Wissel Norwich City Wissel L. Rupp voor E. Buendia Norwich City
95' Gele kaart AFC Bournemouth Gele kaart voor A. Smith AFC Bournemouth
Video hoogtepunten en samenvatting Norwich City - AFC Bournemouth
Opstellingen Norwich City - AFC Bournemouth
De opstellingen van Norwich City en AFC Bournemouth zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Norwich City gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en AFC Bournemouth zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.