Nabeschouwing Norwich City - Brighton & Hove Albion (0-1) || Premier League 2019/2020

Zaterdag 4 juli 2020 - 13:30 uur

In de Premier League 2019/2020 neemt Norwich City het zaterdag 4 juli 2020 om 13:30 uur in eigen huis op tegen Brighton & Hove Albion. De wedstrijd wordt gespeeld in Carrow Road in Norwich.

Via de Norwich City - Brighton & Hove Albion live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Norwich City - Brighton & Hove Albion (0-1)

Het Premier League duel tussen Norwich City en Brighton & Hove Albion is onder leiding van scheidsrechter Stuart Attwell geëindigd in een 0-1 overwinning voor Brighton & Hove Albion. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 25e minuut door L. Trossard, waarmee Brighton & Hove Albion met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Brighton & Hove Albion.

LIVE Norwich City - Brighton & Hove Albion 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Norwich City - Brighton & Hove Albion teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

25' Doelpunt Brighton & Hove Albion Doelpunt L. Trossard met assist van A. Mooy Brighton & Hove Albion 0-1
38' Gele kaart Norwich City Gele kaart voor J. Lewis Norwich City
67' Wissel Norwich City Wissel A. Idah voor O. Duda Norwich City
67' Wissel Norwich City Wissel T. Cantwell voor O. Hernandez Norwich City
67' Wissel Norwich City Wissel T. Pukki voor J. Drmic Norwich City
72' Wissel Brighton & Hove Albion Wissel P. Gross voor A. Mooy Brighton & Hove Albion
72' Wissel Brighton & Hove Albion Wissel Bernardo voor A. Connolly Brighton & Hove Albion
78' Wissel Norwich City Wissel M. Vrancic voor A. Tettey Norwich City
79' Wissel Brighton & Hove Albion Wissel D. Stephens voor Y. Bissouma Brighton & Hove Albion
79' Wissel Brighton & Hove Albion Wissel A. Mac Allister voor L. Trossard Brighton & Hove Albion
88' Gele kaart Brighton & Hove Albion Gele kaart voor T. Lamptey Brighton & Hove Albion
89' Gele kaart Brighton & Hove Albion Gele kaart voor P. Gross Brighton & Hove Albion
91' Gele kaart Norwich City Gele kaart voor T. Cantwell Norwich City
94' Wissel Brighton & Hove Albion Wissel S. Duffy voor T. Lamptey Brighton & Hove Albion
Video hoogtepunten en samenvatting Norwich City - Brighton & Hove Albion
Opstellingen Norwich City - Brighton & Hove Albion
De opstellingen van Norwich City en Brighton & Hove Albion zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Norwich City gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Brighton & Hove Albion zal beginnen in een 4-2-2-2 opstelling.